Tuzla servis – Radovi u ulici Ćazima Alića

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

*** VODOVOD – Uredno snabdijevanje vodom u svim gradskim i prigradskim naseljima. Zbog radova ulica Ćazima Alića od broja 43 do broja 71 će biti blokirana od 25.06.2020. do 02.07.2020. Preporuka je da se koriste obilaznice kroz ulice Stjepana Matijevića i Joševica.
*** MUP TK – U protekla 24 sata javni red i mir narušen je jednom, evidentirano je devet krivičnih djela, dogodilo se pet saobraćajnih nesreća u kojima je jedna osoba smrtno stradala.
*** HITNA POMOĆ – U protekla 24 sata pružene su 173 zdravstvene usluge.
*** VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna jedinica Tuzla u protekla 24 sata imala je dvije tehničke intervencije.
*** JKP KOMUNALAC – Dimnjačarska služba vršit će čišćenje individualnih stambenih dimovodnih objekata koji koriste čvrsto i tečno gorivo za zagrijavanje u mjesnim zajednicama Kreka i Solana u periodu od 29. juna do 10. jula. Građani se mogu javiti i zakazati termin na kontakt telefone: 062/000-522 i 061/918-934, ili putem e-maila: [email protected]
*** MEĐUNARODNI AERODROM TUZLA – Svi planirani odlazni i dolazni letovi odvijaju se po planu letenja.
*** OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE TUZLA – U protekla 24 sata nije bilo intervencija iz oblasti zaštite ljudi, ljudskih dobara i sredstava.
*** PORODILIŠTE – Rođeno je 11 beba, tri djevojčice i osam dječaka.
*** TRANSFUZIOLOGIJA – Akcija dobrovoljnog darivanja krvi bit će organizovana danas za stanovništvo mjesnih zajednica, te zaposlene u preduzećima i ustanovama na području Gradačca. Akcija će biti organizovana od 09:30 do 12:30 sati u prostorijama CK Gradačac.