Tuzla servis – Svi odlazni i dolazni letovi sa tuzlanskog aerodroma odvijaju se po planu letenja.

Foto: Arhiva
TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

*** VODOVOD – Uredno vodosnabdijevanje u svim gradskim i prigradskim naseljima.
*** MUP TK – U protekla 24 sata javni red i mir narušen je četiri puta, evidentirano je izvršenje 11 krivičnih djela, dogodilo se osam saobraćajnih nesreća.
*** HITNA POMOĆ – U protekla 24 sata pruženo je 148 zdravstvenih usluga.
*** VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna jedinica Tuzla u protekla 24 imala je dvije intervencije.
*** JKP KOMUNALAC – Dimnjačarska služba vršit će čišćenje individualnih stambenih dimovodnih objekata koji koriste čvrsto i tečno gorivo za zagrijavanje u naseljima Kula i Mejdan. Građani se mogu javiti i zakazati termin na kontakt telefone: 062/000-522 i 061/918-934, ili putem e-maila: [email protected]
*** MEĐUNARODNI AERODROM TUZLA – Svi odlazni i dolazni letovi odvijaju se po planu letenja.
*** OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE TUZLA – U protekla 24 sata nije bilo intervencija iz oblasti zaštite ljudi, ljudskih dobara i sredstava.
*** PORODILIŠTE – Podaci nisu dostupni.
*** JKP “Saobraćaj i komunikacije” Tuzla – Semaforska signalizacija na raskrsnicama “Irac” i BKC Tuzla je izvan funkcije do daljnjeg, zbog izvođenja radova na cijeloj dužini transferzale Irac-BKC. Također, od ponedjeljka 08.06.2020. godine izvodit će se radovi na sanaciji dijela ulice 1. inžinjerijske brigade (iza stambeno poslovne zgrade ”Jupiter”). Zbog neometanog izvođenja radova, saobraćaj će biti potpuno obustavljen i zatvorena javna parkirališta ”1. inžinjerijske brigade” i ”Dom Armije”.
*** TRANSFUZIOLOGIJA – Akcija dobrovoljnog darivanja krvi bit će organizovana sutra za uposlenike JP Termoelektrana Tuzla od 08:30 do 11:00 sati u prostorijama firme.