Tuzla servis – TK bogatiji za četiri bebe

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

*** VODOVOD – Uredno vodosnabdijevanje u svim gradskim i prigradskim naseljima.
*** MUP TK – U protekla 24 sata javni red i mir narušen je jednom, evidentirano je pet krivičnih djela, dogodilo se jedanaest saobraćajnih nesreća.
*** HITNA POMOĆ – U protekla 24 sata pruženo je 199 zdravstvenih usluga.
*** VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna jedinica Tuzla u protekla 24 sata imala je dvije intervencije.
*** JKP KOMUNALAC – Odvoz komunalnog otpada odvija se redovno.
*** MEĐUNARODNI AERODROM TUZLA – Svi planirani odlazni i dolazni letovi odvijaju se po planu letenja uz kašnjenja od 20 minuta na pojedinim letovima.
*** PORODILIŠTE – U Klinici za ginekologiju i akušerstvo UKC-a Tuzla u protekla 24 sata rođene su četiri bebe, jedan dječak i tri djevojčice.
*** OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE TUZLA – U protekla 24 sata nije bilo intervencija iz oblasti zaštite ljudi i ljudskih dobara.
*** TRANSFUZIOLOGIJA – Poliklinika za transfuziologiju UKC-a Tuzla 10.07.2019. godine od 08:00 do 15:00 sati organizuje akciju darivanja krvi za stanovništvo mjesnih zajednica Novi Grad I, Novi Grad II i Stari Grad, a akcija će biti provedena u Poliklinici za transfuziologiju.
*** JKP ”PANNONICA” TUZLA – Temperatura vode u prvom jezeru 26°C, salinitet 35 gr/l, temperatura vode u drugom jezeru 26°C, salinitet 35 gr/l, temperatura vode u trećem jezeru 25°C, salinitet 35 gr/l, temperatura vode na slapovima 22 °C, salinitet 34 gr/l.