Tuzla servis: U protekla 24 sata dogodile su se tri saobraćajne nesreće

Ilustracija
TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

*** VODOVOD – Uredno snabdijevanje vodom u svim gradskim i prigradskim naseljima bez planiranih obustava.
*** MUP TK – U protekla 24 sata javni red i mir je narušen tri puta, evidentirano je izvršenje šest krivičnih djela, dogodile su se tri saobraćajne nesreće.
*** HITNA POMOĆ – U protekla 24 sata pružene su 202 zdravstvene usluge.
*** VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna jedinica Tuzla u protekla 24 sata imala je dvije intervencije.
*** JKP KOMUNALAC – Od 02.11.2020. do 13.11.2020. godine planiran je pregled i čišćenje individualnih dimnjaka u MZ Centar, Jala, Novi Grad I i Novi Grad II. Građani mogu zakazati termin na kontakt telefone: +387 62 000 522 i +387 61 918 934, ili putem e-maila: [email protected]
*** PORODILIŠTE – Podaci nisu dostupni.
*** MEĐUNARODNI AERODROM TUZLA – Svi dolazni i odlazni letovi sa Međunarodnog aerodroma Tuzla odvijaju se po planu letenja.
*** OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE TUZLA – U protekla 24 sata nije bilo intervencija iz oblasti zaštite ljudi, ljudskih dobara i sredstava.
*** CENTRALNO GRIJANJE – Uredna isporuka toplinske energije.
*** JKP “Saobraćaj i komunikacije” – U narednom periodu, a do okončanja radova na izmještanju elektronaponskih kablova, dolazit će do prekida u radu javne rasvjete na području koje gravitira raskrsnici magistralnog puta M-18 sa ulicama Zvonka Cerića, Husinske bune i Husinske partizanske čete.
*** TRANSFUZIOLOGIJA – Akcija dobrovoljnog darivanja krvi bit će organizovana od 09.11. – 13.11. 2020. godine za studente i uposlenike Mašinskog fakulteta, PMF-a i RGGF-a od 08 do 15 sati u Poliklinici za transfuziologiju UKC-a Tuzla.