Tuzla servis: U protekla 24 sata rođeno 11 beba

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

*** VODOVOD – Naselje Vasići trenutno je bez vodosnabdijevanja, ekipe su na terenu, otklonjenje kvara očekuje se u toku dana. Uredno vodosnabdijevanje ostalih gradskih i prigradskih naselja.

*** MUP TK – U protekla 24 sata javni red i mir narušen je dva puta, evidentirano je deset krivičnih djela, dogodilo se šest saobraćajnih nesreća.

*** HITNA POMOĆ – U protekla 24 sata pružena je 180 zdravstvena usluga.

*** VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna jedinica Tuzla u protekla 24 sata imala je dvije tehničke intervencije i gašenje jednog kontejnera.

*** CENTRALNO GRIJANJE – Uredna isporuka toplinske energije.

*** JKP Komunalac – Odvoz komunalnog otpada u zimskom periodu odvijat će se  redovno, uz izuzetak u visinskim zonama u kojima će se ovisno od situacije  reducirati odvoz.

*** MEĐUNARODNI AERODROM TUZLA – Svi planirani odlazni i dolazni letovi odvijaju se po planiranom redu letenja bez kašnjenja.

*** PORODILIŠTE – U protekla 24 sata u Klinici za ginekologiju i akušerstvo UKC-a Tuzla rođeno je 11 beba, tri djevojčice i osam dječaka.

*** TRANSFUZIOLOGIJA – Akciji darivanja krvi možete se odazvati svakim radnim danom od 08:00 do 15:00 sati u prostorijama JZU UKC Tuzla.

*** OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE TUZLA – U protekla 24 sata nije bilo intervencija iz oblasti zaštite ljudi i ljudskih dobara.