Tuzla servis – Ulica Branilaca Tuzle bez vodosnabdijevanja zbog kvara

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

*** VODOVOD – Ulica Branilaca Tuzle (dio Bukinja) bez vodosnabdijevanja zbog kvara na cjevovodu, sanacija se očekuje danas. Uredno vodosnabdijevanje u ostalim gradskim i prigradskim naseljima.
*** MUP TK – U protekla 24 sata javni red i mir narušen je četiri puta, evidentirano je izvršenje pet krivičnih djela, dogodile su se četiri saobraćajne nesreće.
*** HITNA POMOĆ – U protekla 24 sata pruženo je 146 zdravstvenih usluga.
*** VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna jedinica Tuzla u protekla 24 sata nije imala intervencija.
*** JKP KOMUNALAC – Odvoz smeća vrši se po ustaljenom rasporedu. Dimnjačari JKP ”Komunalac” Tuzla do 01.11.2021. godine planirali su preglede i čišćenje individualnih dimnjaka u MZ Ljubače i Kiseljak. Termin možete zakazati na kontakt telefone: +387 62 000 522 i +387 61 918 934, ili putem e-maila: [email protected]
*** PORODILIŠTE – U porodilištu UKC-a Tuzla rođeno je sedam beba, četiri dječaka i tri djevojčice, a u privatnim porodilištima na području Tuzle rođena je jedna djevojčica, te jedan dječak.
*** CENTRALNO GRIJANJE – Uredna je isporuka toplinske energije.
*** OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE TUZLA – U protekla 24 sata nije bilo intervencija iz oblasti zaštite ljudi, ljudskih dobara i sredstava.
*** TRANSFUZIOLOGIJA – Akcija dobrovoljnog darivanja krvi organizovana je svaki dan do 29. oktobra u Poliklinici za transfuziologiju UKC-a Tuzla za uposlenike i studente Fakulteta elektrotehnike Tuzla od 08 do 15 sati.
*** MEĐUNARODNI AERODROM TUZLA – Svi planirani odlazni i dolazni letovi odvijaju se prema planu.