15 C
Tuzla
22.03.2023.

Tuzla servis – Ulica Srpska varoš bez vode

*** VODOVOD – Ulica Srpska varoš bez vodosnabdijevanja zbog kvara na cjevovodu čija se sanacija očekuje u toku dana. Uredno vodosnabdijevanje ostalih gradskih i prigradskih naselja. Do obustave saobraćaja doći će u dijelu Krečanske ulice zbog radova na sanaciji kvara na cjevovodu u periodu od 8 sati do završetka radova. Otežano odvijanje saobraćaja na dijelu ulice Obala Zmaja od Bosne (od Mejdana do Higijene) zbog radova na sanaciji kvara na cjevovodu u periodu od 8 sati do završetka radova.
*** MUP TK – U protekla 24 sata javni red i mir narušen je dva puta, evidentirano je izvršenje sedam krivičnih djela, dogodilo se devet saobraćajnih nezgoda.
*** HITNA POMOĆ – U protekla 24 sata pruženo je 208 zdravstvenih usluga.
*** VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna jedinica Tuzla u protekla 24 sata imala je jednu tehničku intervenciju.
*** JKP KOMUNALAC – Odvoz smeća odvija se prema utvrđenom rasporedu.
*** PORODILIŠTE – U porodilištu UKC-a Tuzla rođeno je šest beba, četiri djevojčice i dva dječaka. U privatnim porodilištima u Tuzli rođena je jedna djevojčica.
*** OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE TUZLA – U protekla 24 sata nije bilo intervencija iz oblasti zaštite ljudi, ljudskih dobara i sredstava.
*** TRANSFUZIOLOGIJA – Akciji dobrovoljnog darivanja krvi možete se odazvati svaki radni dan od 8 do 15 sati u Poliklinici za transfuziologiju JZU UKC Tuzla.
*** CENTRALNO GRIJANJE TUZLA – Uredno snabdijevanje toplotnom energijom svih korisnika.

POSLJEDNJE DODANO