Tuzla servis – Vatrogasci imali jednu tehničku intervenciju

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

*** VODOVOD – Uredna isporuka vode u svim gradskim i prigradskim naseljima.
*** MUP TK – U protekla 24 sata javni red i mir narušen je jednom, evidentirano je devet krivičnih djela, dogodile su se dvije saobraćajne nesreće.
*** HITNA POMOĆ – U protekla 24 sata pruženo je 149 zdravstvenih usluga.
*** VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna jedinica Tuzla u protekla 24 sata imala je jednu tehničku intervenciju.
*** JKP KOMUNALAC – Dimnjačarska služba vršit će čišćenje individualnih stambenih dimovodnih objekata koji koriste čvrsto i tečno gorivo za zagrijavanje u mjesnim zajednicama Kreka i Solana u periodu od 29. juna do 10. jula. Građani se mogu javiti i zakazati termin na kontakt telefone: 062/000-522 i 061/918-934, ili putem e-maila: [email protected]
*** MEĐUNARODNI AERODROM TUZLA – Svi planirani odlazni i dolazni letovi odvijaju se po planu letenja.
*** OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE TUZLA – U protekla 24 sata nije bilo intervencija iz oblasti zaštite ljudi, ljudskih dobara i sredstava.
*** PORODILIŠTE – Rođeno je 12 beba, četiri djevojčice i osam dječaka.
*** TRANSFUZIOLOGIJA – Akciji dobrovoljnog darivanja krvi možete se odazvati svaki radni dan 08:00 do 15:00 sati u Poliklinici za transfuziologiju UKC-a Tuzla.
*** TERMOELEKTRANA “Tuzla” ima obavezu ispitivanja sigurnosnih ventila na Bloku 6 i obavještava građane lokalnih mjesnih zajednica da će dana 23.06.2020. godine (utorak) dolaziti do kratkotrajnih intervala narušavanja ambijentalne buke.