Tuzlanski pilsner ponovo nagrađuje: Još veća sreća je uz tuzlansko i vodi vas do novog automobila!

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

Pivara Tuzla od prvog juna kreće sa novom velikom nagradnom igrom pod sloganom „Još veća sreća je uz tuzlansko“. Kao i predhodnih godina, Pivare Tuzla je  za učesnike nagradne igre pripremila veliki broj  vrijednih nagrada. U naredna tri mjeseca, potražite kodove ispod zatvarača limenki i čepova staklenih boca Tuzlanskog pilsnera, pošaljite ih SMS porukom na broj 091 212 405 ili preko web forme na www.pivaratuzla.ba i osvojite neku od vrijednih nagrada : suncobran, roštilj, mobitel, 200 litara piva…  ili glavnu nagradu automobil VW T-ROC.

Zbog novonastale situacije koja je bila prouzrokovana pandemijom Covid-19 iz Pivare Tuzla poručuju da ukoliko imate neiskorištenih kodova iz proljetne  nagradne igre“Sreća je veća uz tuzlansko“ da ih sačuvate, jer ih možete iskoristiti u nagradnoj igri koja upravo počinje.

Pivara Tuzla je i u ovim teškim vremenima  pokazala svoju društvenu odgovornost prema zajednici,te vrijednim donacijama svojih proizvoda  za ugrožene kategorije stanovništva te javnih ustanova poput Merhameta, Doma penzionera, Službe civilne zaštite, UKC Tuzla i Doma za djecu bez roditeljskog staranja,pomogla nesmetan i održiv rad.

Iskoristili bi priliku i pozvali sve stanovnike BIH da prilikom odabira i kupovine preferiraju domaći proizvod kako bi zajedničkim snagama uspjeli oporaviti BH privredu i ekonomiju, te zadržali sva radna mjesta.