U nedjelju na TV Slon u 21:00 i 23:00 sata gledajte hit...

U nedjelju na TV Slon u 21:00 i 23:00 sata gledajte hit filmove ”Nije zlato sve što sja” i ” Operacija Swordfish”

Objavio: -

U nedjelju, 24. januara u 21:00 sat u programu TV Slon i TV Mreže gledajte hit film ”Nije zlato sve što sja”.

Uloge: Matthew Mcconaughey, Kate Hudson, Donald Sutherland, Alexis Dziena, Ewen Bremner, Ray Winstone, Kevin Hart, Malcolm-Jamal Warner, Brian Hooks, David Roberts, Michael Mulheren, Adam Lefevre

Režiser: Andy Tennant

Žanr: Avanturistički, komedija

Sinopsis filma:

Ben “Finn” Finnegan (McConaughey) je lovac na izgubljeno blago, opsjednut legendom iz osamnaestog stoljeća. U moru je 1715. godine izgubljeno četrdeset škrinja zlata i Finn ih naprosto mora pronaći. Zbog tog će pothvata pasti na prosjački štap i potopiti ne samo svoj stari brod, već i brak sa svojom prelijepom ženom, Tess (Hudson). Nakon razvoda Tess započinje novi život i nalazi posao na megajahti milijardera Honeycutta (Sutherland), ali Finn pronalazi ključni trag i ponovno se vraća u njen život, upravo preko kćeri bogatog vlasnika jahte.

operacijas

U nedjelju, 24. januara u 23:00 sata u programu TV Slon i TV Mreže gledajte hit film ”Operacija Swordfish”.

Uloge: John Travolta, Camryn Grimes, Halle Berry…

Režiser: Dominic Sena

Žanr: Akcija, triler, kriminalistički

Sinopsis filma:

Unutar našega svijeta postoji još jedan svijet: zaštićen je šiframa, lozinkama i najnaprednijim sigurnosnim sistemima. Tamo se čuvaju najdublje tajne, informacije koje nas mogu diskreditirati, inkriminirati i doslovno uništiti. U cijeloj priči vrte se i ogromne količine novca. Riječ je o svijetu nazvanom “Operacija Swordfish”. Gabriel Shear (John Travolta) je karizmatični i opasni špijun koji želi ući unutar sistema kako bi mogao financirati svoju specifičnu vrstu patriotizma. Ako uspije, milioni sakriveni u vladinim ilegalnim fondovima bit će njegovi. Da bi to učinio, treba mu superhaker kojem će i najneprobojniji sistemi zaštite biti tek malo ozbiljnija dječja igra. Zadatak je to kao stvoren za Stanleya Jobsona (Hugh Jackman), jednog od dva najbolja hakera na planeti. Nakon što je odslužio kaznu zbog uzrokovanja apsolutnog kaosa u FBI-jevim high-tech operacijama, zabranjeno mu je približiti se bilo kojoj elektronskoj trgovini na udaljenost manju od 50 metara. Sada Stanley živi u oronuloj prikolici, bez novca i sam, a jedina mu je nada opet vidjeti svoju kćer Holly (Camryn Grimes), koju je izgubio prilikom razvoda. Gabriel i njegova prelijepa partnerica Ginger (Halle Berry) uvuku Stanleyja u urotu, a on ubrzo shvaća da ništa nije onako kako izgleda te da će se morati jako potruditi da iz cijele priče izađe čist.