Union Foods ponovo uz Sanjalicu – Feel Happy među mališanima

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO 

Sanjalica – dobro poznata emisija u programu Televizije Slon i ove godine je sa najmlađima. Od jesenje šeme, krenuli smo u novi obilazak vrtića Javne ustanove za predškolski odgoj i obrazovanje ”Naše dijete” Tuzla. Riječ je o projektu koji godinama uspješno realizujemo, promovišemo vrijednosti koje u toj ustanovi zastupaju u odgoju i obrazovanju djece najmlađeg uzrasta. U emisiji Sanjalica s mališanima razgovoramo o zanimljivim temama, odnosno pojmovima i njihovim razmišljanjima o određenoj temi. U ranijim godinama naš partner bila je kompanija Union Foods iz Čitluka s kojom smo zajedno bili u prilici obradovati mališane iz svih vrtića. Tako je i ovaj put, kada nam je na obostrano zadovoljstvo, ova kompanija odlučila pružiti podršku, te ćemo s posebnom čari kroz emisiju Sanjalica obradovati mališane skromnim ali slatkim proizvodima Union Foods-a.

Feel Happy, novi je proizvod na tržištu Bosne i Hercegovine koji su mališani u vrtiću Ciciban imali priliku već kušati, jer smo ih zajedno sa Union Foods-om već obradovali ovih dana. Feel Happy je mekani biskvit punjen kremastim filom koji dolazi u tri okusa – čokolada, duo čokolada i kajsija. Idealan je za djecu kao užina ali i za mame, tate, seke i brace.

Feel Happy je napravljen prema japanskoj recepturi i namijenjen prvenstveno djeci, a na policama u marketima lako ga mogu prepoznati, jer im se sa ambalaže smiješi slonić.

Pored mališana u vrtiću Ciciban, prilikom posjete Radio-televiziji Slon, djeca iz vrtića Pčelica također su imala priliku kušati novi biskvit – Feel Happy. Njihovi osmijesi na licima nakon što su probali ovaj proizvod potvrdili su da je upravo to ono što će voljeti i jesti.

Sa proizvodima Feel Happy u narednim mjesecima posjetit ćemo i mališane u drugim vrtićima Javne ustanove ”Naše dijete” i zajedno uživati u novom biskvitu. Stoga neka izbor vaše dječice bude program Televizije Slon i slasni biskvit Feel Happy.