“Unitradeova” februarska akcija: Sjajan popust na paket “Veliki + mali servis”

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

Redovno servisiranje vozila je preduvjet za sigurnost u vožnji i zadržavanje vrijednosti vozila. Stoga smo pripremili akcijsku ponudu servisnih paketa u kojoj do 28.2.2019. možete iskoristiti 20% popusta na dijelove za servisni paket “Veliki + mali servis”.

Veliki servis je uobičajeni naziv za servis koji obuhvaća izmjenu seta zupčastog remena koji  je potrošni dio na vozilu. Puknuće dotrajalog remena može prouzročiti veliku štetu na motoru.

Uz izmjenu zupčastog remena važno je uraditi i izmjenu seta kanalnog (mikro) remenavodene pumpe i antifriza.

Osim toga, preporuča se i izmjena stavki koje se inače odrađuju prilikom malog servisa što uključuje izmjenu motornog ulja te filtera (ulja, goriva, zraka i kabine).

Motorno ulje podmazuje i štiti motor, povećavajući njegovu izdržljivost i osiguravajući mu optimalne performanse. Zahvaljujući smanjenom trošenju i boljoj zaštiti od korozije, motor postiže duži životni vijek.

Rezultat optimalnog podmazivanja i smanjenog trenja motora je i manja potrošnja goriva.

Uz vrhunsku uslugu, dijelove svjetskih proizvođača kvalitete prve ugradnje, te garanciju na veliki servis od 2 godine ili 80 000 prijeđenih kilometara, tokom akcijskog razdoblja iskoristite i 20% popusta na dijelove za servisni paket “Veliki+mali servis”.

Za informaciju o servisu Vašeg vozila posjetite najbližu Unitrade poslovnicu – u Tuzli na adresi Zvonka Cerića 19, Husino i u Živinicama na adresi Donje Dubrave bb ili nas kontaktirajte na brojeve telefona 035/312-671 i 035/813-299.

Vaš Unitrade

Više o Unitrade saznajte na Unitrade.ba