Uoči susreta Zmajeva sa Lihtenštajnom uz slogan “Ja BiH pobjedu” Bavaria vas nagrađuje i u ponedjeljak u programu Slon radija

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO 

Internacionalni pivski brend Bavaria, koji je od početka godine uz nogometnu reprezentaciju BiH kao sponzor naših Zmajeva uz zvaničan slogan „Ja BiH pobjedu“, nastavlja tradiciju nagrađivanja slušatelja Slon radija i najvatrenijih navijača naših plavo – žutih.

Slušatelje Slon radija Bavaria je danas pitala zanimljivo pitanje. Koja je zemlja porijekla Bavaria piva? Zanimljiva priča veže se za ovo pitanje. Naime,  Bavariu zbog svog imena mnogi smatraju njemačkim pivom, zbog imena njemačke pokrajine Bavarske (Bavaria). Međutim, to je nizozemsko pivo iz grada Lieshouta. Bavaria danas ima tradiciju od gotovo 300 godina.

A odgovor na navedeno pitanje znao je naš slušatelj Mirza Halilović, koji je u vikend izdanju otvorenog programa Slon radija osvojio nagradu Bavarie, koju može preuzet u ponedjeljak od 08:00 do 16:00 sati u marketing službi naše medijske kuće.

Reprezentacija BiH prije baraža imat će još jedan ispit, a u okviru kvalifikacija za Euro 2020. godine, gdje će u ponedjeljak gostovati ekipi Lihtenštajna, a utakmica se igra od 20:45 sati, pa će Bavaria uoči i ove utakmice nagrađivati slušatelje Slon radija u otvorenom programu Podne popodne, koji se na frekvenciji od 89 mHz emituje svaki radni dan od 09:00 do 15:00 sati.

Nazdravimo zajedno Uz Bavariu našim Zmajevima i poželimo im sreću u susretu protiv Lihtenštajna.