Uz slogan „Ja BiH pobjedu“ Bavaria vas nagrađivala i danas na talasima Slon radija uoči susreta sa Lihtenštajnom

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO 

Kompanija Molson Coors BH – distributer brenda Bavaria koji je od početka godine uz nogometnu reprezentaciju BiH kao sponzor naših Zmajeva uz zvaničan slogan „Ja BiH pobjedu“, nastavlja tradiciju nagrađivanja slušatelja Slon radija i najvatrenijih navijača naših plavo – žutih.

Od 15. do 18. novembra na frekvenciji od 89 mHz, imali ste priliku čuti zanimljive tekstove o Bavarii i nogometnoj reprezentaciji BiH, gdje su se krili i odgovori na nagradna pitanja.

Slušatelje Slon radija Bavaria je danas pitala zanimljivo pitanje, koje reprezentacije su, pored BiH, u kvalifikacijskoj grupi J za Euro 2020.? Naime, grupa J je jedna od 10 grupa u sklopu kvalifikacija za Euro 2020, a u grupi se nalazi šest reprezentacija. Pored selekcije BiH, u ovoj grupi svoje mjesto na Evropskom prvenstvu traže Italija, Finska, Armenija, Grčka i Lihtenštajn. Tačan odgovor na nagradno pitanje ponudio je Boris Mihajlović, koji svoju nagradu može preuzeti u prostorijama Slon radija u utorak od 8 do 16 sati.

Reprezentacija BiH večeras ima posljednji test kvalifikacija i to protiv selekcije Lihtenštajna, iako smo izgubili šanse plasmana na Euro 2020. kroz kvalifiacije, slogan „Ja BiH pobjedu“ pratit će naše Zmajeve i večeras. Nazdravimo uz Bavaria pivo i podržimo Zmajeve u meču protiv Lihtenštajna od 20:45 sati.