Večeras na TV Slon u 22:40 sati hit film ”Poruka u boci”

Večeras na TV Slon u 22:40 sati hit film ”Poruka u boci”

Objavio: -

U srijedu, 27. janauara u programu TV Slon i TV Mreže u 22:40 sati gledajte hit film ”Poruka u boci”.

Uloge: Kevin Costner, Robin Wright, Paul Newman…

Režiser: Luis Mandoki

Žanr: Drama, romantika

Sinopsis filma:

“Poruka u boci” reditelja Luisa Mandokija logičan je nastavak melodramskih istraživanja, no ovaj put s nešto tamnije i tužnije strane. Kevin Costner s punim je pravom bio prvi izbor producenata za ulogu šutljivog udovca, muškarca koji shvaća ljubav gotovo starozavjetnom silinom i nepokolebljivošću. Kao kontrast njegovoj povučenosti, Robin Wright Penn pokazala je iskrene, neproračunate osjećaje i tako ostvarila jednu od svojih najboljih uloga.

Jednoga dana na obali mlada novinarka Theresa Osborne (Robin Wright Penn) slučajno pronalazi poruku u boci. Potpisana samo slovom “G”, poruka je puna ljubavi i žala za preminulom suprugom. Pokazavši poruku svojim kolegama, Theresa niti ne sluti kakve će događaje izazvati i pokrenuti.

Pismo nepoznatog muškarca izlazi u sutrašnjem izdanju novina, a reakcije čitatelja, između ostalog, donose i dvije nove poruke u boci. Potaknuta emotivnošću autora, Theresa kreće u potragu, koja je ubrzo dovodi do privlačnog restauratora brodova, Garreta Blakea (Kevin Costner).

I doista, Garret još tuguje za svojom suprugom, a Theresa, i sama nesretna zbog nedavnog sloma bračne veze, pronalazi u Garretu muškarca svog života. No, prošlost još uvijek stoji između dvoje nesretnih ljubavnika.