/VIDEO NAJAVA/ Iz ženskog ugla: Ko je to ukrao srce našim uspješnim...

/VIDEO NAJAVA/ Iz ženskog ugla: Ko je to ukrao srce našim uspješnim košarkašima i da li su oni na meti tzv. sponzoruša?

O vezama, brakovima i aferama u svijetu sporta na svjetskim terenima mnogo se piše i priča. Mediji uspješne sportiste vrebaju iza svakog ćoška i nekada pomislimo da ih više interesuje koga vodaju za ruku i izvode na večeru, nego kakve poene osvajaju na sportskim terenima.

Dok je u BiH druga priča. Ljubavni život naših sportista u potpunoj je sjeni, spram njihovih rezultata. Ipak, u emisiji „Iz ženskog ugla“ odlučili smo zaviriti malo i u taj segment društva i otkriti kakav je ljubavni život naših sportista, imaju li problema s djevojkama, te da li su na meti tzv. sponzoruša.

Jedna od najljepših ljubavnih priča iz svijeta sporta zasigurno je ona između uspješnog foto modela Dine Kahrimanović i nekadašnjeg prvotimca OKK „Sloboda“  Adija Sarajlića. Znate onu izreku koja kaže „Za ljude koji se vole, kilometri su samo broj“, e upravo to možemo reći i za njih. S obzirom da su zbog opusa posla često razdvojeni ipak su uspjeli sačuvati vezu,a kako nam je Dina kazala u emisiji čini se da ih ta daljina nekako još više veže, s obzirom da kada su zajedno trude se da što kvalitetnije iskoriste zajedničke trenutke.

S druge strane imamo miljenika žena, barem kada je u pitanju OKK „Sloboda“, a to je Enes Latifagić, kapiten našeg kluba. Enes nije izbjegavao ni ona pomalo „škakljiva“ pitanja. Tako smo govorili o tome da li se djevojke plaše prići uspješnim sportistima, da li su košarkaši srcolomci, je li teško jednom uspješnom sportisti naći pravu djevojku i da li su na meti tzv. sponzoruša?

Zato budite uz program televizije Slon extra i ovog petka u 21:10 sati i saznajte kakvi su to košarkaši u ljubavi. Sponzor emisije kompanija Bony sa svojim brendom Vitalis sokovi.

Gosti emisije: Dina Kahrimanović i Enes Latifagić.