4 C
Tuzla
30.01.2023.

Video/ Plesni klub „Duga“ iz Berana i Bijelog Polja sa ponosom predstavlja novu dječiju pjesmu „Stiže Nova godina“

Desetak dana dijeli nas od 2023. godine a već godinama, prigodnim programima i novim pjesmama, predstavama, tematskim igraonicama i zabavama, posebno veselo se obilježavaju decembarski dani posvećeni djeci i najmlađim, pa je ovih dana, razigrano bilo u susjednoj Crnoj Gori iz koje nam dolazi nova dječija pjesma.

Stiže Nova godina

Nina & Mira - Stiže Nova godina

„Stiže Nova godina“ pjesma je za djecu autorice Marine Nine Rmuš iz Crne Gore koja je objavila muzički spot i obradovala mališane pred praznike. Ovu novogodišnju pjesmu izvode Mira Barjaktarović i Nina Rmuš, a bajkoviti muzički spot je okupio veliki broj djece, članova Plesnog kluba „Duga“ iz Berana i Bijelog Polja koji su dočarali magiju novogodišnje noći. Muzički spot je osmislila i režirala Nina Rmuš.

„Naši mališani su svojom glumom i plesom predivno dočarali radost novogodišnje večeri, ali nas podsjetili na značaj zajedništva – okupljanje oko jelke, dekorisanje i radovanje poklonima”, između ostalog poručila je autorica Nina Rmuš.

Pjesma i video spot obiluju novogodišnjim motivima, dječjim osmjesima i toplinom, a u fotogaleriji se možete uvjeriti kako je bilo na snimanju samog spota.

 

POSLJEDNJE DODANO