Više od dvije hiljade navijača uz pjesmu dočekalo fudbalere Slobode

Više od dvije hiljade navijača uz pjesmu dočekalo fudbalere Slobode

Objavio: -

Više od dvije hiljade navijača Fudbalskog kluba Sloboda skupilo se ispred Rudarske 2. gdje su uz ovacije šampioni, šampioni dočekali pobjednike utakmice četvrt finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Staro i mlado okupilo se ispred stadiona Tušanj gdje su uz pjesmu slavili pobjedu. Plato ispred glavne kapije bio je premali da primi sve navijače koji su došli da još jednom podrže svoje fudbalere i kažu jedno veliko hvala za sve dosadašnje pobjede. Saobraćaj ispred stadiona Tušanj bio je obustavljen na pola sata, dok je autobus sa igračima prilazio kapijama.

Defanzivac Slobode Samir Efendić koji je među prvima izašao iz klupskog autobusa, iznenađen velikim brojem ljubitelja i simpatizera kluba sa Rudarske 2. nije krio obuševljenje.

„ Ovo je velika pobjeda svih nas. Igra nam se otvorila na samom početku utakmice i iskoristili smo sve adute za visoku pobjedu. Ova pobjeda je dokaz našeg kvaliteta i poruka svim drugim ekipama da ekipa sa Tušnja nikome ne daje pardona i da smo mi ekipa na kojoj će mnogi „slomiti zube“,“ kazao je Efendić.

Nakon što su dočekali Crveno – crne, navijači su nastavili slavlje gradskim ulicama, uz ovacije titula, titula…