You Tube servis RTV Slon ostvario više od 10 miliona pregleda

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

Da sinhronizovano, pedantno i posvećeno publikovanje video sadržaja na Googleovom video servisu YouTube može i mora biti prepoznato kao važan resurs i motiv sa nadogradnju ionako čvrstog povjerenja koje RTV Slon uživa zahvaljujući svom radijskom i televizijskom programu, primjer je svakodnevno veliki broj posjeta, pregleda, ali i dijeljenja naših medijskih sadržaja.

Da je tako pokazuje i brojka od 10.015.234 pregleda koliko je 11. februara zabilježio administracijski tim naše medijske kuće, a koji iz dana u dan, godinama nastoji svim gledateljima Televizije Slon propuštene sadržaje blagovremeno prezentovati na internetu.

“Svakog dana vodimo računa da svi producirani sadržaji našeg medija budu uredno i blagovremeno postavljeni na YouTube servisu RTVSLON. Jako nam je bitno da korisnike naših internet platformi iz dana u dan čekaju ažurirani video prilozi obogaćeni adekvatnim naslovima, preciznim vremenskim odrednicama i odgovarajućim opisima. Brojka ostvarenih pregleda, vjerujemo, pokazatelj je da smo to do sada dobro radili.” – kaže za portal rtvslon.ba rukovodilac tehničkog sektora TV Slon Tuzla Alen Hajdarević.

Spojeni povjerenjem

Da smo spojeni povjerenjem sa gledateljima i slušateljima, ali i korisnicima internet sadržaja RTV Slon na terenu se uvjeravaju i članovi marketing tima naše medijske kuće. Profesionalan odnos prema vijestima, preciznost i blagovremenost u radu, kao i profesionalizam kojim nastupamo pred gledateljima i slušateljima – ono je što nas izdvaja od konkurencije, nerijetko ističu i poslovni partneri RTV Slon.

“Brojka od 10 miliona pregleda na našim dosadašnjim sadržajima argument je više zašto se klijenti prije nego drugima, odluče ipak svoje povjerenje pokloniti nama. I korisnike internet sadržaja kao i naše klijente naviknuli smo da će, neposredno poslije emitovanja određenog sadržaja u programu TV Slon, to moći pronaći i na internetu. Upravo zato što poštujemo vrijeme i potrebe klijenata, poslovni partneri se odlučuju na dugoročnu saradnju na obostranu korist.” – kaže Albina Vicković, rukovoditeljica marketing službe RTV Slon.

Broj pregleda veći od 10 miliona posredstvom našeg YouTube servisa, tek je uvertira u ono čemu se i novinarske, ali i tehničke ekipe uz podršku menadžmenta RTV Slon nadaju u narednom periodu.

Oba kanala TV Slon UŽIVO gledajte na YouTube-u

I You Tube je svojim potezima potvrdio da internet tim naše medijske kuće svoj posao radi profesionalno omogućivši da RTV Slon poslije testnog emitovanja televizijskog programa TV Slon extra, počne s emitovanjem i drugog kanala – TV Slon info.

“Iz dana u dan idemo naprijed! Zbog naših gledatelja, zbog naših internet korisnika, ali i zbog naših klijenata! Jer nama je važno da se kvalitetne, afirmativne, ali i ozbiljne i provjerene priče šire brzinom svjetlosti – a svi znamo da je brzina imperativ upravo interneta.” – dodaje Vicković.

RTV Slon Tuzla među rijetkim je privatnim radio-televizijskim stanicama u Bosni i Hercegovini koja ima dozvolu za emitovanje programa UŽIVO za dva televizijska kanala i to u Full HD rezoluciji.

https://www.youtube.com/watch?v=38PJjlYmaBA