26.7 C
Tuzla
23.07.2024.

Za vaše ljubimce smo pronašli najboljeg veterinara u gradu

Zdravlje ljubimca veoma je bitno i obaveza je vlasnika pravilno se brinuti o njemu. Uz adekvatnu prehranu, njegu te fizičku i mentalnu aktivnost, od ključne je važnosti i da vaš ljubimac ima adekvatnu veterinarsku skrb.

Veterinari su važni u životima kućnih ljubimaca, ali i vlasnika, zato ih biraju pomno. Na isti način birani su veterinari i tehničari koji čine dio tima Veterinarske stanice Vetpromet Tuzla. Ovo nije obična veterinarska stanica već mjesto na kome možete dobiti sve što vam je potrebno za vašeg ljubimca, od stručne pomoći, liječenja, savjeta, uređivanja, ali i velikog izbora igračaka, hrane, poslastica i svega što vam na pamet padne kada pomislite na svog ljubimca.

Veterinarska stanica i pet shop Vetpromet Tuzla nudi opće, specijalističke preglede, vakcinaciju, sterilizaciju, laboratorijske pretrage krvi i urina, rentgen, hirurgiju, ultrazvučnu dijagnostiku, stomatološke intervencije, stacionarno liječenje, usluge kupanja i šišanja, usluge smještaja, te pet shop.

“Naš je cilj na jednom mjestu objediniti sve usluge moderne ambulantne dijagnostike i liječenja, hirurgije, i u neposrednoj vezi s time, rehabilitacije životinja. A kada se pobrinemo da vaš ljubimac bude zdrav i sretan, potrudit ćemo se i da ga uredimo, jer i oni zaslužuje kraljevski tretman, baš kao i mi, poručuju iz Vetprometa Tuzla.

U Pet grooming salonu možete zakazati usluge kupanja, šišanja, sređivanja vaših ljubimaca, kao i rezanje noktiju, čišćenje ušiju, te dobiti savjete koje preparate da koristite i kako da na adekvatan način održavate kožu i dlaku vaših mezimaca.

U Pet shop-u možete pronaći svu potrebnu opremu za vaše ljubimce, igračke i poslastice, te hranu najpoznatijih svjetskih brendova (Taste of the Wild, Royal Canine, Oasy).

Vetpromet veterinarska stanica i pet shop Tuzla u potpunosti zadovoljava zahtjeve pacijenata, struke i tehnologije. Pouzdana i vrhunska dijagnostika bolesti, hitne veterinarske intervencije, savjetovalište, uz stručno osoblje pobrinut će se da svaka posjeta prođe uz minimalan stres vaših voljenih ljubimaca.

Posjetite ih na adresi Stupine B8/2, svakim danom  09:00 – 21:00, osim nedjelje.

Za sve potrebne informacije i rezervacije termina kontaktirajte ih putem Facebook ili Instagram stranica, te na brojeve telefona: 035/263-700 i 062/733-712.

Vezane vijesti

TUZLA