ZH Zola i Sparkasse banka utopljavaju vaš dom kroz povoljnu kreditnu liniju...

ZH Zola i Sparkasse banka utopljavaju vaš dom kroz povoljnu kreditnu liniju i poticajne bonuse do 20%

Objavio: -

ZH Zola, prodajni centar u Živinicama koji u svojoj ponudi ima preko 25.000 artikala za kompletno opremanje doma, svojim kupcima od danas nudi još jednu pogodnost.

Sobzirom da je ovo vrijeme kada mnogi planiraju da krenu sa utopljavanjem svojih domova, postavljanjem termo fasade, zamjenom prozora, ugradnjom grijanja na biomasu, otvorena je nova mogućnost da to učine na najpovoljniji način.
U saradnji sa Sparkasse bankom ZH Zola nudi kroz projekat energetske efikasnosti kupovinu na rate uz ostvarivanje bousa i povrat sredstava do 20%.

Tako na primjer ukoliko se odlučite za termalnu izolaciju zidova, kao i postavljanje novih prozora, dobili ste predračun u ZH Zoli u iznosu od 10.000 KM, realizacijom kredita u Sparkasse banci za energetsku efikasnost i implementacijom projekta možete ostvariti jednokratni poticajni bonus u iznosu do 2000 KM.

Ovi poticaji se ostvaruju uz pomoć EBRD linije za finansiranje investicija i projekata energetske efikasnosti
Na raspolaganju su vam krediti i do 60.000 sa rokom otplate do 120 mjeseci sa fiksnom kamatnom stopom do 5 godina.

Više informacija o kreditu i planu otplate možete pogledati na ovom LINKU.

Za sve ostale informacije o navedenim poticajima možete pronaći u ZH Zoli u Živinicama ili putem web stranice ZH ZOLA.

Današnjoj promociji nove kreditne linije energetske efikasnosti prisustvovali su i juniorski rukometaši rukometnog kluba Sloboda Solana iz Tuzle. Fotografije sa promocije možetepogledati u galeriji: