11.7 C
Tuzla
29.02.2024.

ABGK golmanski trening kamp u organizaciji BHTelecom Akademije Asmir Begović

Četvrti put Sarajevo će biti domaćin specijaliziranog trening kampa za golmane u organizaciji BH Telecom Akademije Asmir Begović. Kamp će se održati na stadionu Hakija Mršo u Vogošći 26. i 27. avgusta 2021. godine.

BH Telecom Akademija Asmir Begović, koja okuplja najbolje mlade golmane iz naše zemlje, do sada je u Sarajevu uspješno organizovala dva velika trening kampa u ljetnom periodu, te jedan u zimskom. Filijale Akademije koje rade u Engleskoj i Njemačkoj također su bile organizatori posjećenih kampova, uključujući i onaj održan prije mjesec dana u Londonu.

 

Ovo je još jedna prilika za sve zainteresovane dječake i djevojčice u dobi od  8 do 18 godina da dobiju iskustvo treniranja u profesionalnom okruženju i individualnog rada s vrhunskim trenerima iz Bosne i Hercegovine i okruženja.

“Pandemija koronavirusa utjecala je na sve nas, pogotovo sportiste, i nažalost zaustavila mnoge planove koje smo svi zajedno imali. Zato ovog ljeta želimo ponovo dati priliku mladim golmanima da rade u najboljim uslovima, s najboljim trenerima, te tako još jednom pokazati koliki je potencijal i talent kojeg naša zemlja ima kada su u pitanju golmani”, kazao je Asmir Begović.

Broj polaznika kampa, koji će se održavati na terenima stadiona FK Unis u Vogošći, je ograničen. Svi zainteresovani informacije mogu dobiti na broj +387 61338877 a prijaviti se putem internetske stranice Kampa (http://asmir1.com/sarajevo2021/) ili elektronskom poštom ([email protected]).

 

Vezane vijesti

TUZLA