6 C
Tuzla
25.09.2022.

BOSS povodom poziva građanima da se sada odluče da na vatru nemoralne vlasti uzvrate vatrom i izlaskom na izbore glasaju protiv vlasti

Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović poziva prevarene borce, mlade, nezaposlene, radnike i penzionere da se već sada odluče da glasaju na Lokalnim izborima 2020. i izbornim revoltom i glasanjem protiv nemoralne vlasti oduzmu vlast bezobzirnim vladajućim lokalnim dugogodišnjim gradonačelnicima, stranačkim političkim prevarantima i njihovim interesnim slugama.

Pozivam prevarene i razočarane građane – da svoje nezadovoljstvo zbog teške ekonomske i političke krize, i masovnog odlaska mladih, usmjere u građanski otpor i izborni revolt izlaskom na lokalne izbore i da glasaju protiv nemoralnih vladajućih stranaka, koje su odgovorne za višedecenijsko brutalno ponižavanje boraca, nezaposlenih, radnika i penzionera.

Niko nema pravo zaboraviti izraženi revolt građana na februarskim protestima 2014. godine kada su građani na vatru odgovorili vatrom i potjerali iz političkih fotelja SDP, SDA i ostale političke parazite. Ne smiju se zaboraviti ni brojni borački protesti kada je vlast borce premlaćivala i zasipala bojnim otrovima, niti radnički i penzionerski protesti i odgovornost nemoralnih vladajućih stranaka za pljačkašku privatizaciju, ponižavanje građana i divljanje nad sudbinama mladih, boračke populacije, penzionera, radnika i nezaposlenih.

Građani moraju prestati služiti bezobzirnoj vladajućoj režimskoj nemani, koja je krala od građana i u ratu i poslije rata, nemilosrdno krade i sada, pa i od kredita koje će morati vraćati buduće generacije, a namjeravaju varati i krasti i nakon ovih izbora, ukoliko se razočarani i obespravljeni građani ne suprotstave masovnim izlaskom na izbore i glasanjem protiv glasačke mašine nemoralnih vladajućih stranaka, nemoralnih načelnika i gradonačelnika, političkih papaka i svih ostalih raznih prevaranata, istakao je u javnom pozivu građanima predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović.

POSLJEDNJE DODANO