0.5 C
Tuzla
03.12.2023.

BOSS: U povodu upozorenja da su predstojeći izbori strateška odluka da građani prestanu biti taoci nemoralnoj vlasti

Predstojeći izbori su strateška odluka građana da prestanu biti taoci koalicije nemoralnih vladajućih stranaka, pokvarenih dugogodišnjih načelnika i gradonačelnika, ostalih političkih parazita, tajkuna i kriminalaca, zbog kojih građani svakodnevno stradaju i žive na ivici egzistencije, upozorava predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović.

Građani imaju moralnu obavezu da izađu na izbore i glasanjem protiv vlasti ne dopuste da ponovo vladaju nemoralni političari i nastave pljačkati i razarati do kraja gradove i državu. Efektivno djelovanje birača na izborima glasanjem protiv glasačke mašine nemoralne vlasti SDP-a, SDA i ostalih parazita – građanska je obaveza svih, a posebno ugroženih i obespravljenih građana, odnosno boračke populacije, nezaposlenih, radnika i penzionera.

Kažnjavanjem političkog zla oduzimanjem vlasti na predstojećim izborima poslala bi se jasna poruka netolerisanja iživljavanja nemoralnih stranaka, političara, tajkuna i kriminalaca nad sudbinama građana, upozorio je predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović.

Vezane vijesti

TUZLA