19 C
Tuzla
26.02.2024.

Čestitke Vlade TK, Skupštine i Grada Tuzla povodom Ramazanskog bajrama

U povodu nastupajućeg Ramazanskog bajrama premijer Tuzlanskog kantona Kadrija Hodžić upućuje javnu čestitku u kojoj se kaže:

„U ime Vlade Tuzlanskog kantona i u svoje ime svim vjernicima islamske vjeroispovijesti upućujem iskrene čestitke u povodu Ramazanskog bajrama.

Bajramski dani, koji dolaze nakon posebnog mjeseca Ramazana, donose nam obilje radosti. U duhu dobre bosanskohercegovačke tradicije podijelit ćemo je sa našim najbližima, sa komšijama i prijateljima. Vjerujem da će nas to podsjetiti na važnost dobrih međuljudskih odnosa, međusobno poštovanje i uvažavanje, te potaknuti da činimo dobro posebno prema nemoćnima.

To će radost Bajrama učiniti još većom. Želim vam da ove dane provedete u dobrom zdravlju i ispunjeni tom radošću.
Bajram šerif mubarek olsun”

 

U ime Skupštine Tuzlanskog kantona i u svoje lično ime svim građanima  islamske vjeroispovijesti Tuzlanskog kantona i Bosne i Hercegovine upućujem najiskrenije čestitke povodom Ramazanskog bajrama. Neka bajramska radost ispuni vaša srca i uđe u vaše domove. Bajram Šerif Mubarek Olsun.

Predsjednik Skupštine  Tuzlanskog kantona Slađan Ilić

 

U povodu Ramazanskog bajrama, predsjedavajuća Gradskog vijeća Tuzle i gradonačelnik Grada Tuzle, uputili su čestitku.

“Svim građankama i građanima islamske vjeroispovijesti upućujemo najiskrenije čestitke u povodom ramazanskog Bajrama, sa željom da dane ovog velikog blagdana provedu u dobrom zdravlju, ispunjeni blagostanjem i radošću.”

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN

Jasmin Imamović, gradonačelnik Tuzle

Nataša Perić, predsjedavajuća Gradskog vijeća Tuzle

Vezane vijesti

TUZLA