12.8 C
Tuzla
16.06.2024.

Duraković: Probosanski blok je garant za više BiH u institucijama i vlasti RS-a!

Večaras, od 21 sat u programu TV Slon gledajte novo izdanje političkog magazina „Tačka“. I večeras govorimo o predstojećim izborima, ali ovaj put za entitetski nivo, odnosno o izborima za potpredsjednika bosanskohercegovačkog enititeta Republika Srpska.  U emisiji saznajte više o „Pokretu za državu“, o izazovima sa kojim se susreću građani/ke u ovom dijelu Bosne i Hercegovine, imaju li probosanske stranke jedinstven stav kada govorimo o RS-u, te zašto je važno registrovati se za izbore koji nam predstoje.

Sagovornik emisije je gospodin Ćamil Duraković, nezavisnik kandidat za potpredsjednika RS-a.

Iz opisa emisije izdvajamo:

Vrlo direktnom objavom na društvenim mrežama, saznali smo za njegovu odluku da se na predstojećim izborima kandidira za predsjednika/ potpredsjednika bosanskohercegovačkog eniteta Republika Srpska. Utrka, kolikovijalno rečeno za 3000 potpisa kako bi namjera bila ralizovana je uspješno okončana, a pred njim je kao nezavisnom kandidatu, ona druga, izborna. O kandidaturi i izborima, o bosnakohercegovačkom enitetu Republika Srpska, o Sreberenici, govorimo u novom izdanju poliitčkog magazina Tačka. On je Ćamil Duraković, sada već izvjesno, nezavisni kandidat za predsjednika/potpredsjednika RS-a.

Podsjećamo, zbog hakerskog napada na sistem našeg ovlaštenog  pravnog zastupnika korisnici YouTube kanala RTV Slon nisu u mogućnosti pratiti online program naše medijske kuće uživo, te su svi video sadržaji iz naše produkcije kao i YouTube kanal RTV Slon trenutno blokirani. U saradnji sa ovlaštenom kućom koja nas zastupa na globalnoj platformi YouTube i koja štiti naša autorska i emiterska prava, te autorska i izvođačka prava naših poslovnih partnera – IT tim radi na otklanjaju smetnji. Upravo zbog svega navedenog, svi vi koji ste naše sadržaje navikli gledati putem online medija, novo izdanje emisije „Tačka“ u cijelosti ćete moći pogledati na našoj Facebook stranici odmah poslije premijernog emitovanja u tv programu. Snimak emisije također, biti će dostupan na Facebook stranici RTV Slon.

Svim pretplatnicima/cama, svim korsnicima/cama, gledateljima/cama izvinjavamo se zbog trenutnih neugodnsoti u praćenju naših programa i YouTube sadržaja.

Sve ostale platforme i sistemi putem kojih emitujemo radio i tv program, te ostali online mediji u vlasništvu RTV Slon rade bez problema i poteškoća.

Uložiti ćemo dodatne napore da čim prije otklonimo smetnje uzrokovane ovim hakerskim napadom, kako bi što prije mogli uspostaviti normalan rad kanala, a kako bi vi, što prije mogli nastaviti pratiti naše sadržaje.

Hvala vam na podršci i razumjevanju.

Vezane vijesti

TUZLA