21.7 C
Tuzla
30.05.2023.

/FOTO/ Deset nagrada u nagradnoj igri ”Uz cijene niže auto stiže”

Kompanija YimoR d.o.o. Domaljevac osnovana je daleke 1989. godine i jedna je od najvećih veletrgovinskih firmi na području Bosne i Hercegovine koju čini roba široke potrošnje, prehrane, tekstila, a posebno se ističu Classy proizvodi. Povodom obilježavanja 33 godine uspješnog rada i poslovanja, kompanija YimoR sa lancem marketa MEGA diskont svoje vjerne kupce odlučila je nagraditi velikom nagradnom igrom pod sloganom ”UZ CIJENE NIŽE AUTO STIŽE”. Danas je upriličeno i prvo izvlačenje dobitnika.

Dugogodišnju vjernost kupaca odlučili smo nagraditi velikom nagradnom igrom sa 33 nagrade koju ćemo provući kroz 4 velika izvlačenja, a uskoro nas očekuje drugo veliko izvlačenje u Slavinovićima 2. jula gdje ćemo dobiti prvog dobitnika jedne od najvrednijih nagrada Peugeot 208”, kazala je Petra Antić, voditeljica Marketing službe MEGA diskonta.

Račun za kupovinu u minimalnoj vrijednosti od 30 KM bio je jedini uslov za učešće u nagradnoj igri koja je počela prvog maja i traje do 31 augusta. U prvom krugu izvlačenja, izvučeno je deset dobitnika, a svi ostali računi koje su kupci ubacili u kutije važe do četvrtog izvlačenja. Svoje oduševljenje nisu krili ni oni najmlađi koji su ujedno bili i pomagači prilikom izvačenja dobitnika nagrada.

Naše vjerne kupce danas možemo iznenaditi sa deset vrijednih nagrada od kojih možemo da izdvojimo električni romobil, samsung, TV, frižider, poklon karticu od 500 KM. Odziv naših kupaca je zadovoljavajući, i mogu vam reći da u narednim krugovima očekujemo još više računa”, istakla je Antić.

Danas se kompanija YimoR može pohvaliti sa 45 maloprodajnih objekata i 500 zaposlenih osoba, a osiguravanje konstantnog rada MEGA diskonta i u narednim godinama primarni je cilj kompanije. Iz kompanije najavljuju 23. juna veliko otvaranje poslovnice u Gračanici, gdje će kupci također moći osvojiti vrijedne nagrade, ali i mnoštvo drugih pogodnosti.

POSLJEDNJE DODANO

error: Upozorenje: Zaštićen sadržaj!!