6.7 C
Tuzla
04.10.2022.

/FOTO/ Finalno izvlačenje nagradne igre MEGA Diskonta održano u Žepču: Automobil otišao u Živinice

Sinoć je u Žepču održano finalno izvlačenje dobitnika nagradne igre ”Uz cijene niže, auto stiže”. Riječ je o četvrtom, finalnom izvlačenju u ovoj nagradnoj igri koja je trajala od 1. maja do 31. augusta.

Ovoga puta, kompanija YimoR d.o.o. Domaljevac sa lancem marketa MEGA Diskont obradovala je kupce sa sedam vrijednih nagrada, među kojima je i druga finalna nagrada, a riječ je o automobilu Wolkswagen T CROSS. Automobil je pripao Edihi Goletić iz Živinica.

U nagradnoj igri koja je trajala pet mjeseci bilo je uključeno 46 maloprodajnih objekata MEGA Diskonta.

”Želim da se zahvalim svim našim kupcima koji su nam u proteklih pet mjeseci poklonili svoje povjerenje i učestvovali u našem projektu”, rekla je Petra Antić, voditeljica Marketing službe MEGA Diskonta.

Pored ove nagrade, dodjeljene su nagrade kao što su poklon bon u vrijednosti od 300 KM, mikser Tefal, blender Tefal, Samsung tablet i mobitel i laptop.

Organizovan je koncert Tropiko benda, a frontmen grupe Aleksandar Cvetković istakao je kako mu je posebno zadovoljstvo to što je kompanija Yimor izabrala baš ovaj bend da upotpuni sinoćnji doživljaj i da zabave publiku u Žepču.

Iz kompanije Yimor su istakli kako u budućnosti sve vjerne kupce očekuje mnogo iznenađenja, kao i nagradna igra sa novim nagradama.

 

POSLJEDNJE DODANO