22.8 C
Tuzla
29.09.2022.

/FOTO/ MEGA Diskont nagrađuje vjerne kupce: Sretna dobitnica preuzela skupocjeni automobil

Ediha Goletić iz Živinica, sretna je dobitnica skupocjenog Wolksvagen T-Crossa, kojeg joj je poklonila firma YimoR i MEGA Diskont. Nekoliko kupovina u iznosu od 30 KM, Edihi su omogućile da u svoje dvorište doveze ovaj automobil, a svoju sreću, ova Živiničanka nije mogla sakriti.

Ja vam ne mogu opisati svoju sreću kad su me nazvali. Ja sam toliko bila u šoku da sam svom mužu dala telefon da priča” – kaže Goletić.

Nije samo Ediha bila u šoku. I njen suprug Mirzet Goletić, priča nam da niko od njih nije povjerovao da je Ediha sretna dobitnica.

S obzirom da ima svakakvih prevara preko telefona, mi nismo odmah povjerovali ali smo poslije provjerili na nekim stranicama i ispostavilo se da zaista ona jeste osvojila automobil”.

Da MEGA Diskont zaista donosi sreću Edihi, svjedoči i činjenica da je ona dva puta osvajala njihov poklon bon u nagradnim igrama, pa je tako i ovaj put pomislila da se radi o nekoj manjoj nagradi.

Jednom sam dobila poklon bon za kupovinu higijene, jednom za hranu, pa i ovaj put kad su me nazvali mislila sam da je to u pitanju, međutim ovo je nešto ogromno, sreća se ne može opisati” – priča nam Goletić.

Iz MEGA Diskont kažu da je Ediha zaista imala velike sreće, s obzirom da je u igri učestvovalo na hiljade kupaca, koji su svoje račune ubacivali u kutije u 46 objekata širom BiH.

Nagradna igra je trajala od 01.05. do 31.08. i bilo je zaista na hiljade računa, a među tolikim kupcima gospođa Ediha je imala tu sreću da osvoji nagradu”- kazala nam je Petra Antić, voditeljica Marketing službe MEGA Diskont.

Na ovome se, kaže Petra, firma YimoR neće zaustaviti. Već uskoro kupce očekuje nova nagradna igra u znak zahvalnosti za povjerenje koje im pružaju već 33 godine.

Mi ćemo u narednom periodu sigurno organizovati sličnu nagradnu igru, svi kupci će na vrijeme biti obaviješteni” – dodaje Antić.

Osim bogatog asortimana, velikog broja proizvoda i kvalitete, MEGA Diskont karakterišu i niske cijene, što je također jedan od razloga zbog kojeg porodica Goletić godinama kupuje u ovom marketu.

Mi godinama kupujemo u MEGA Diskont i nije samo mi nego i brojni drugi sa područja Živinica. Sve je odlično, jeftino je i usluga je vrlo dobra” – kaže Mirzet Goletić, suprug dobitnice nagrade

Trenutno u BiH posluje 46 maloprodajnih objekata MEGA Diskont. Najveći broj njih je u Posavini i Tuzlanskom kantonu, a u narednom periodu plan je širenje poslovanja i u druge bh. gradove.

Osim marketa, firma YimoR u svom vlasništvu posjeduje i parkirnicu, Caffe pizeriu i Svečanu dvoranu u Domaljevcu. Zapošljava više od 500 radnika i važi za jednog od bh. trgovačkih lidera.

POSLJEDNJE DODANO