25.5 C
Tuzla
24.06.2024.

Grad Tuzla: Objavljen Javni poziv za sufinansiranje manifestacija kulturne manifestacije “Ljeto u Tuzli”

Grad Tuzla je, putem Službe za kulturu, sport, mlade i socijalnu zaštitu, objavio  Javni poziv za dodjelu finansijskih sredstava iz Budžeta Grada Tuzle za 2022. godinu za sufinansiranje manifestacija sa pozicije „Grant za kulturnu manifestaciju – Ljeto u Tuzli“. Javni poziv je objavljen 13. aprila 2022. godine na internet stranici Grada Tuzle (grad.tuzla.ba)  i ostaje otvoren 15 dana od dana objave, a krajnji rok za predaju aplikacija je 28.4.2022. godine. Za program tradicionalne manifestacije „Ljeto u Tuzli“ potencijalni aplikanti koji ispunjavaju uslove Javnog poziva mogu kandidovati manifestacije iz oblasti kulture koje planiraju realizovati u periodu od 1. juna do 30. septembra 2022. godine.

Informativni sastanak Dan otvorenih vrata za sve zainteresovane aplikante održat će se 19.4.2022. godine (utorak) sa početkom u 10:00 sati u prostorijama Ateljea „Ismet Mujezinović“. Potencijalni aplikanti će tokom sastanka biti detaljnije upoznati sa načinom prijavljivanja, popunjavanja prijavnih obrazaca, kriterijima i ostalim pitanjima značajnim za pravilno apliciranje i učešće na Javnom pozivu.

 

Objavljeno internet stranici Grada Tuzle (grad.tuzla.ba)  pod “Javni pozivi”, u okviru Službe za kulturu, sport, mlade i socijalnu zaštitu i na linku:

Javni poziv za dodjelu finansijskih sredstava iz Budžeta Grada Tuzle za 2022. godinu za sufinansiranje manifestacija sa pozicije „Grant za kulturnu manifestaciju – Ljeto u Tuzli“ – Grad Tuzla

 

Vezane vijesti

TUZLA