10 C
Tuzla
30.05.2024.

Hotel Vertigos proslavio uspješnu godinu rada i postojanja

Godina je dana uspješnog poslovanja hotela Vertigos. Ono što najbolje opisuje ovaj hotel je moderna opremljenost, atraktivna lokacija u centru Tuzle, blizina turističkih destinacija i vrhunske usluga koju nude svojim gostima. U prvoj polovini poslovanja zbog velikog broja prijavljenih gostiju i naplaćene boravišne takse, hotel Vertigos plasirao se u sam vrh hotela u Tuzli.

Kada govorimo o popunjenosti smještajnih kapaciteta u protekloj godini ona je bila viša od 80 posto, te smo kao novootvoreni hotel izuzetno zadovoljni posjećenošću i činjenicom da je hotel Vertigos postao prepoznatljiv brend u svijetu turizma i koji smo na sebi svojstven način razvoju same turističke ponude u Gradu Tuzli”, kazao je Ademir Vrabac, direktor hotela Vertigos.

Pored smještaja i raznovrsne hrane, misija hotela Vertigos jeste i dobro gostoprimstvo, a recenzije na bookingu koje su preko ocjene devet pokazuju da ovaj hotel uspješno ispunjava zacrtanu misiju. S druge strane zahvaljujući trudu i radu tokom 12 mjeseci postojanja, hotel prati trendove, novitete i potrebe klijenata, te se trude pružiti gostima osjećaj porodice i doma. Također, jedini su na području Tuzlanskog kantona koji posjeduju vlastiti punjač za električna vozila u sklopu hotela.

Nisu nam strani ni komentari naših gostiju kroz njihov boravak kako se osjećaju kao kod kuće, kako su zadovoljni našom kuhinjom koja se sastoji od međunarodne i svakako domaće koju najčešće preferiraju. Vertigos je zapravo ta vizija koju mu zamišljamo tj spajanje i konekcija gostiju iz različitih dijelova svijeta i regiona. Zahvaljujući napornom radu u proteklih godinu dana, početak je bio težak ali došli smo na nivo da smo postali pristupačno i toplo mjesto”, istakla je Maida Kudumović, Marketing služba hotela Vertigos.

Hotel Vertigos zapravo je smješten na mjestu bivše uprave građevinske kompanije TEHNOGRAD-company, koja se u najtežim uslovima tokom pandemije odlučila za novu investiciju. Zahvaljujući dobrim ocjenama gostiju, uprava hotela kontinuirano radi na dodatnom poboljšanju i uvođenju novih usluga, i to s ciljem ostvarenja dugoročnih odnosa sa gostima. U povodu obilježavanja prve godišnjice hotela stalnim ali i budućim gostima poklonili su aplikaciju za lakšu rezervaciju smještaja.

Iz tog razloga povodom godišnjice predstaviti novi projekat, a to je personalizovana aplikacija VERTE, koja će svim gostima omogućiti brže lakše i jednostavniju rezervaciju smještaja, i samim tim povezati ih jer svi koji izvrše rezervaciju putem aplikacije postaju članovi naše zajednice i dodatno im se omogućavaju naše pogodnosti”, rekla je Nerma Halilagić Kalajlić, PR menadžerica TEHNOGRAD-company d.o.o. Tuzla.

Beta verzija aplikacije izaći će 10. juna, kada će biti omogućene i prve rezervacije, a iz hotela poručuju da žele nastaviti pozitivne trendove i u ovoj godini, te da na jesen žele proširiti prostor i raditi na poboljšanju infrastrukture kako bi gostima obezbijedili dodatne kvalitetne sadržaje.

Vezane vijesti

TUZLA