15 C
Tuzla
30.05.2024.

HPLUS RALLY ove godine starta iz Mostara

Već drugu godinu zaredom održava se fantastični HPLUS RALLY, događaj koji sa nestrpljenjem očekuju svi ljubitelji superluksuznih automobila.

Ovogodišnji HPLUS RALLY počinje 7. 6. u 18:00 sati velikim eventom ispred Mepas Mall-a u Mostaru. Ovaj karavan superluksuznih automobila kreće iz Mostara ka Dubrovniku gdje će biti organizovana velika izložba na samom Stradunu, a zatim će učesnici boraviti u Splitu sa izložbom automobila na Rivi. Na Zrću ih očekuje fenomenalan party u klubu Noa, nakon čega slijedi odmor u Opatiji, te uživanje u vožnji na rally stazi Grobnik. Ruta je ove godine izuzetno atraktivna i učesnici će moći uživati u ljepotama jadranske obale te 12.6. završiti rally velikim spektakularnim organizovanim dočekom u Cazinu koji počinje u 13:30.

Uz podršku sponzora Star – Centar Živinice, ovlaštenog Mercedes Benz partnera, BH Telecom-a, te prijatelja projekta Bro i Mibo komunikacije, nema sumnje da će ovogodišnja smotra sportskih superluksuznih automobila biti prava poslastica i neponovljivo iskustvo za sve istinske ljubitelje automobila.

HPLUS RALLY je zanimljiv, zabavan i originalan koncept koji osim vožnje automobila promoviše ljepote gradova kroz koje prolazi, a učesnici su uspješni biznismeni i javne ličnosti iz BiH i regiona. Ove godine učesnici će itekako uživati u ljepotama Dubrovnika, družiti se na predivnom Stradunu, zabavljati se u Splitu, te u klubu Noa na Zrću i uživati u ljepotama Opatije.

Obzirom da je kompanija Hifa Petrol organizator HPLUS RALLY-a , a poznata je kao izuzetno društveno odgovorna kompanija tako će i ovogodišnji rally imati svoju humanu stranu. Sva prikupljena sredstva od strane učesnika HPLUS Rallya biti će donirana udruženju Pomozi.ba za akciju “Obrok za sve” kako bi se obezbijedio obrok što većem broju građana BiH ugroženog zdravlja i onih koji nisu u stanju brinuti se o sebi.

HPLUS RALLY promovira sigurnu i ugodnu vožnju. Sva vozila koja učestvuju u HPLUS RALLY-u toče HPLUS Euro 6 premium goriva, goriva vrhunske kvalitete i izvrsnih performansi, a nalaze se u ponudi na svih 48 Hifa Petrol prodajnih mjesta. HPLUS BMB 100 RACING gorivo je najsnažnije gorivo na tržištu namijenjeno za postizanje vrhunskih performansi supersportskih automobila koje ćete imati priliku vidjeti tokom rally-a. 

Vezane vijesti

TUZLA