11.7 C
Tuzla
29.02.2024.

Idemo u disko: Omladinski i Bal generacija sa DJ Begom, DJ Maidom i Željkom Kaloci!

„Tuzla calling“ je novi video serijal iz 60 podacast epizoda. Svake sedmice podcast „Tuzla calling“ predstavlja vam novu priču. Znate li da u Tuzli još uvijek postoji mjesto za izlazak staro skoro 50 godina? Znate li da je godinama slovilo za najbolji klub i mjesto broj jedan za izlaske? Znate li da i dalje okuplja generacije i generacije Tuzlanki i Tuzlaka i da u njemu zajedno luduju bake, deke, nene, roditelji, unuke i unuci? U desetoj epizodi podcast-a „miksamo“ i „densamo“ u „Omladinskom“ i  Klubu „Palma“ sa DJ Begom i DJ Maidom. Fenomenalnu tuzlansku priču o Domu mladih donosi naš super Želja – Željko Kaloci.

Za manje od sat vremena objavljujemo novu fantastičnu priču na našem YouTube kanalu, posvećenu Omladinskom i prvim disko zabavma u Tuzli. U priči za vas “miksaju” i “densaju” DJ Bego, DJ Maid i super Želja – naš Željko Kaloci. Ova epizoda nas je očarala, vjerujem da će i vas!

Dok sa nestrpljenjem čekamo ovu epizodu, podsjetimo se na divan razgovor sa Zoranom Tarade. Podsjećamo sve epizode, dostupne su na YouTube kanalu RTV Slon!

Vezane vijesti

TUZLA