6.7 C
Tuzla
25.02.2024.

Izvučeni sretni dobitnici prvog kruga nagrada iz velike nagradne igre„Još veća sreća je uz tuzlansko“.

Danas je u u prostorijama Pivare Tuzla održan prvi krug izvlačenja sretnih dobitnika nagrada iz velike nagradne igre „Još veća sreća je uz tuzlansko“.

Kao i predhodnih godina, Pivara Tuzla je  za učesnike nagradne igre pripremila veliki broj  vrijednih nagrada. U naredna dva mjeseca, koliko još ova nagradna igra traje, potražite kodove ispod zatvarača limenki i čepova staklenih boca Tuzlanskog pilsnera, pošaljite ih SMS porukom na broj 091 212 405 ili preko web forme na www.pivaratuzla.ba i osvojite neku od vrijednih nagrada : suncobran, roštilj, mobitel, 200 litara piva…  ili glavnu nagradu automobil VW T-ROC.

Prvo kolo predstavlja presjek prvog mjeseca nagradne igre.  Pravo na nagrade u prvom krugu imali su svi koji su svoje kodove poslali od 01. do 30. juna, a za nagradu su „igrali“ i neiskorišteni kodovi iz proljetne nagradne igre. Sretni dobitnici Prvog kruga nagradne igre su objavljeni na pivara.ba kao i na rtvslon.ba.

Rashladite se uz tuzlansko, potražite kodove, ko zna možda baš vi osvojite i glavnu nagradu jer još je veća sreća uz tuzlansko!

Vezane vijesti

TUZLA