1.7 C
Tuzla
23.04.2024.

MEGA Diskont i na Ljubačama: Pratite Radio Slon i osvojite vrijedne nagrade!

Nakon dugogodišnjeg poslovanja u Tuzli i više od tridesetogodišnje tradicije u poslovanju, YIMOR DOMALJEVAC i MEGADISKONT- prvi domaći diskont, nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže. Osim, sada već dobro poznatih  prodajnih objekata u Tuzli, u petak, 16. aprila, otvoriti će još jedan prodajni objekat.

Ovaj put, riječ je o tuzlanskom naselju Ljubače, tačnije na adresi Ljubače 196 u neposrednoj blizini Mlina Ljubače.

Povodom svečanog otvaranja Megadiskont- prvi domaći diskont odlučio je da posebno odabranim i pomno pripremljenim poklon paketima vrhunskih Classy proizvoda obraduje šest slušatelja/slušateljki Radio Slon.

U utorak, srijedu i četvrtak, budite uz 89 megaherca i vaš Radio Slon, pomno pratite naš program, javite nam se i vaše domaćinstvo i kućni budžet, obradujte vrijednim nagradama.

Inače,YimorR DOMALJEVAC je jedna od prvih privatnih veletrgovinskih firmi na području BIH, osnovana  1989 godine. Prvobitne aktivnosti su vezane za veleprodaju sa nekoliko malih trgovina što je ustvari preteča današnjim aktivnostima unutar kompanije. Prva prodavnica YimoR otvorena je 03.05 1989.god. Misija i vizija koja je postavljena tada vrlo brzo je urodila plodom te je daljnji razvoj išao munjevitom brzinom. Imperativ je bio na razvoju regije u kojoj kompanija djeluje, međutim kada je taj cilj  dostignut ambicije su se povećale. Razvoj veleprodaje neminovno je pratio i razvoj maloprodajne mreže te YIMOR trenutno ima 441 zaposlenih, 40 maloprodajnih objekata i veleprodaju sa  24  komercijaliste i voditelja prodaje na terenu.

MEGA Diskont je relativno nova ideja u okviru kompanije te se pokazala kao veoma uspješan projekat. Prvi MEGA Diskont objekat  otvoren je u decembru 2015 godine. Maloprodajni asortiman čini roba široke potrošnje, prehrane i neprehrane, tekstila, igračaka, posuđa itd.

U ponudi se nalazi preko 600 brendova sa oko 4000 artikala koju čine mnogobrojni brendovi iz BiH kao i poznatih brendova iz inostranstva, od kojih je YimoR za većinu njih direktni uvoznik.

Posebno se ističu CLASSY proizvodi koji se nalazi u YimoR vlasništvu a u potpunosti odgovaraju sloganu KVALITETA IMA NAJNIŽU CIJENU, jer se radi o veoma kvalitetnim proizvodima po izuzetno pristupačnoj cijeni, poput Classy kajmaka, jogurta, sitnog šećera, kao i brojni drugi.

Novi prodajni objekat Megadiskont sa svojim motom „prvi domaći diskont“ vrata će otvoriti 16. aprila u tuzlanskom naselju Ljubače, tačnije na adresi Ljubače 196 u neposrednoj blizini Mlina Ljubače, već od 7 sati.

Vezane vijesti

TUZLA