10.5 C
Tuzla
15.06.2024.

NLB Banka među najpoželjnijim poslodavcima u finansijskom sektoru u 2021. godini

Prema izboru bh. javnosti, NLB Banka je proglašena za drugog najpoželjnijeg poslodavca u finansijskom sektoru u 2021. godini i još jednom se dokazala kao atraktivno radno mjesto za osobe koji svoju budućnost traže u ovoj oblasti.

NLB Banka je drugi najpoželjniji poslodavac u finansijskom sektoru već četvrti put zaredom. U Banci se posebna pažnja pridaje tome da se zaposlenici osjećaju prihvaćeno i budu produktivni uz uzajamno poštovanje sa drugim kolegicama i kolegama. Fokus je na dobrobiti zaposlenika, što doprinosi dobrobiti kolektiva, a samim tim i klijenata s kojima se na dnevnoj osnovi nastoje uspostaviti što bolja komunikacija i usluge.

Važan dio misije NLB Banke je unaprjeđenje kvaliteta života u regionu kojem posluje, poboljšanje zajednice i promovisanje vrijednosti koje u prvi plan stavljaju ljude, razvoj ljudskih potencijala i prosperiteta, kontinuirano učenje i povjerenje, ujedno stvarajući i preduvjete za uspješne priče na ovim prostorima.

Cilj projekta „Najpoželjniji poslodavac“ u organizaciji kompanije Kolektiv-MojPosao.ba je otkriti percepciju građana o kompanijama u Bosni i Hercegovini kao poslodavcima, te nagraditi zaslužene organizacije. U 2021. godini je došlo do povećanja potražnje za novim radnicima, što je direktna posljedica gubitka radnih mjesta koja se desila 2020. godine usljed pandemije koronavirusa.

Presudni razlog za izbor najpoželjnijeg poslodavca je odnos prema zaposlenicima, ali su uključeni i drugi kriteriji kao što su: pozitivno radno okruženje, sigurnost zadržavanja posla, visoki kvalitet proizvoda i usluga i mogućnost povećanja plate.

NLB Banka. Za sve što dolazi.

Vezane vijesti

TUZLA