31 C
Tuzla
16.08.2022.

Politički magazin “Tačka”: Kakvu ocjenu Vladi TK daje dio kantonalne opozcije?

Večras od 21:00 sat u programu TV Slon, gledajte novo izdanje političkog magazina “Tačka” u kojem o kantonalnim aktulenostima razgovaramo sa gospodinom Zvjezdanom Karadžinom, predsjednikom Kantonalnog odbora Naše stranke TK.

Između ostalog, govorimo o mjerama koje je poduzela Vlada TK kako bi ublažila negativne ekonomske posljedice stanovništva, pitamo šta Vladi zamjera opozicija, zašto ocjenjuju da Vlada ne želi razgovarati o problemima u društvo, razgovaramo i o Općim izborima i hoće li Tuzla vanredno birati novog gradonačelnika/cu.

Iz opisa emisije izdvajamo: 

„Cijene nezaustavljivo rastu, kao i siromaštvo. Programi pomoći građanima kao prevencije širenja zaraze, ali i rasta cijena su neophodni i trebali bismo iz dana u dan zasjedati, ali Vlada TK misli da nemamo o čemu razgovarati – dijelite li njihovo mišljenje?“ javno je pitanje koje je građanima uputio Zvjezdan Karadžin, predsjednik KO Naše stranke TK. Ovo pitanje povod je i našeg večerašnjeg razgovora. O Vladi TK, o mjerama, o izborima  sa gospodinom Karadžinom govorimo u novom izdanju političkog magazina „Tačka“.

Podsjećamo, televizijsko izdanje u trajanju od sat vremena možete gledati večeras od 21:00 sat u programu TV Slon, dok će nešto duže online izdanje (za sve one koji o ovim temama želi saznati nešto više) biti dostupno na Facebook stranici RTV Slon već sutra od 08:00 sati, kao i na YouTube kanalu RTV Slon. 

Za sve one koji su propustili prošlosedmične teme, snimak emisije dostupan je na linku u produžetku teksta.

Zildžić: Zbog politikanstva i populizma građani TK gube novac, moramo insistirati na principima!

POSLJEDNJE DODANO