26.7 C
Tuzla
21.05.2024.

Radio Slon danas slavi 27. rođendan

Danas slavimo naše i vaše uspjehe! Radio Slon danas obilježava svoju 27. godišnjicu rada i postojanja na ovim prostorima.

27. decembra prije tačno 27 godina, Radio Slon po prvi put se oglasio u eteru. U početku se program emitovao osam sati dnevno. Sada, Radio Slon programski sadržaj emituje 24 sata.

Na 89 MHz možete slušati sve, od informativnih do muzičko-zabavnih i humorističkih sadržaja. Uprkos brojnim teškoćama i velikoj konkurenciji, u proteklih 27 godina Slon radio se razvio u značajnu medijsku kuću na ovim prostorima. Zanimljivim programskim sadržajima i stalnim osvježavanjem programske šeme Slon radio je našao put do srca hiljade vjernih slušatelja.

Programskim sadržajima zadovoljavamo široke mase slušatelja, emitujući sadržaje od informativih pa do muzičko zabavnih i humorističkih. Program emituje 24 sata i moguće ga je slušati u eteru na području Tuzlanskog kantona, a već godinama program emituje uživo i putem interneta.

Inače ova radio stanica je prva iz BiH koja je daleke 1998. godine počela emitovati program putem interneta. Bila je to revolucija i početak novog načina globalnog emitovanja.

Danas ova radio stanica zapošljava veliki broj iskusnih novinara, tehničara te ostalog osoblja.

Dragi naši slušatelji, hvala vam na povjerenju koje nam pružate sve ove godine. Slavimo zajedno.

Sretan nam rođendan!

Vezane vijesti

TUZLA