Rukometaši Slobode u subotu u Mejdanu dočekuju  Slogu iz Doboja

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

Sedamnaesto kolo Premijer lige BIh je na rasporedu u subotu gdje će Rukometni klub Sloboda dočekati RK Slogu iz Doboja. Na današnjoj  press konferenciji povodom predstojeće utakmice prisutnima su se obratili trener Davor Kadić, te igrači Drežen Stojanović i Spasoje Pekić. Trener Rukometnog kluba Sloboda Davor  Kadić se osvrnuo na utakmicu iz prethodnog kola sa banjalučkim Borcem  u kojoj je   Sloboda bila poražena, ali je naglasio kako se ekipa mora što prije okrenuti ka predstojećoj utakmici.

“Predstoji nam sutra utakmica sa našim starim rivalom Sloga iz Dobooja koja ima dosta kvalitentijih igrača međutim, mi u našem Mejdanu hramu sporta nećemo dati nikome pardona” istakao je Davor Kadić, trener RK Sloboda

Golman  Dražen Stojanović i  lijevi bek Spasoje Pekić istakli su kako ih prethodni poraz ne smije obeshrabriti jer je pred klubom jedna veoma važna utakmica u kojoj bi trebali ponoviti pristup iz Banja Luke te ukoliko to uspiju da je pobjeda neminovna.

Utakmica  između Slobode I Sloge odigrat će se u maloj Sali Sportsko kulturno privrednog centra Mejdan sa početkom u 16 sati.