13 C
Tuzla
23.02.2024.

Svečano otvorena poslovnica Plave poliklinike u Bingo City Centru Tuzla!

Dugogodišnji lider u zdravstvu, Plava Poliklinika, koja je dio specijalne bolnice Plava Medical Group, danas je svečano otvorila vrata šeste poslovnice na lokaciji Bingo City Centra u Tuzli.

“Prateći potrebe pacijenata u zapadnom dijelu našeg grada, potekla je ideja za otvorenjem još jedne poslovnice, pored pet postojećih na području Tuzle, Živinica i Sarajeva.  Cilj nam je da i građanima koji su udaljeni od centralnog jezgra Tuzle pružimo pouzdanu i kvalitetnu zdravstvenu uslugu, po kojoj smo prepoznatljivi, kako bi imali mogućnost brinuti o svom zdravlju u najsavremenijim uslovima. U novootvorenoj, savremeno uređenoj poslovnici okupili smo stručni tim koji će provoditi više od 2500 biohemijskih, imunohemijskih, hematoloških, mikrobiološko-parazitoloških pretraga, kao i COVID testiranje, prema standardima dobre laboratorijske prakse” – izjavio je dr. Ahmed Hujdurović, član Uprave Plave Medical Group, dodajući da će pacijentima pored laboratorijske dijagnostike biti dostupni i specijalistički pregledi ljekara.

Posebno značajno za pacijente, prema riječima dr. Hujdurović,  je mogućnost očitavanja nalaza na istom mjestu, u cilju pravovremenog postavljanja dijagnoze i ordiniranja terapije, kao i elektronsko preuzimanje nalaza.

“I na ovoj lokaciji našim pacijentima će biti dostupan elektronski servis “E-karton”,  za online preuzimanje nalaza i pristup medicinskoj dokumentaciji, u svakom  trenutku, putem mobitela ili drugih elektronskih uređaja. Time omogućavamo uštedu vremena i uvid u kompletnu medicinsku dokumentaciju online, na jednom mjestu”,  kazao je dr. Hujdurović.

Povodom otvaranja Plave Poliklinike u Bingo City Centru Tuzla pripremljene su i posebne pogodnosti:

  • besplatna krvna slika uz bilo koji nalaz do 02.06.2022.
  • Baloni iznenađenja
  • Nagrada za svakog desetog pacijenta (Astaxanthin, dodatak prehrani)
  • Do 40% popusta na laboratorijske pakete, do 30.06.2022:
  • LAB PREMIUM ZA NJU: kks, sedimentacija, ŠUK, urin, urea, kreatinin, ALT, AST, GGT, holesterol, trigliceridi, Fe, CRP, hormoni štine (FT3, FT4, TSH). – 45KM(umjesto 65KM)
  • LAB PREMIUM ZA NJEGA: kks, sedimentacija, ŠUK, urin, urea, kreatinin, ALT, AST, GGT, holesterol, trigliceridi, Fe, CRP, PSA – 40KM (umjesto 60KM)
  • LAB STANDARD: kompletna krvna slika, sedimentacija, ŠUK, urin, urea, kreatinin, ALT, AST, holesterol, trigliceridi – 20KM (umjesto 25KM)

Novootvorenu poslovnicu možete posjetiti radnim danima i vikendom od 09 do 21h.

Sve dodatne informacije možete dobiti na tel. 062 819 666. Medicina koja liječi. Srca koja brinu. Plava Medical Group.

Vezane vijesti

TUZLA