Transturist Tuzla: Obavještenje za osmomartovsko putovanje u Istanbul

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

Transturist Tuzla objavio je važno obavještenje za sve svoje korisnike. Obavještenje prenosimo u cjelosti:

“Postovani klijenti,
Republika Turska je 01.03.2021. produzila odluku po kojoj je za ulazak u Tursku potreban PCR test, ne stariji od 72 sata.
Zbog novonastale situacije, u prilici smo da Vam ponudimo sljedece opcije:
1. Svi putnici koji žele da se testiraju i da putuju u Istanbul u terminu 05.03.2021. na tri ili cetiri nocenja mogu se prijaviti za testiranje u kojem cemo mi kao agencija da posredujemo i cijene testova ce biti znatno jeftinije od komercijalnih
2. Svi putnici koji odluče da u potpunosti otkažu rezervaciju, kompletan iznos uplaćenog novca možete preuzeti od utorka (10.03.2021.) u poslovnici gdje ste izvršili uplatu (odnosi se na aranžmane sa autobuskim prevozom).
Napominjemo da su obadva aranžmana sa polaskom 05.03.2021. vec potvrdjena i da jos uvijek imamo slobodnih mjesta.
Naši klijenti koji su žiralnim putem uplatili putovanje, bit će zamoljeni da nam dostave broj svog žiro računa, kako bi izvršili povrat novca na račun.
Svim našim klijentima se izvinjavamo zbog eventualnih neugodnosti vezanih za unaprijed određene slobodne dane, godišnje odmore i planiranje putovanja.
U trenutnim okolonstima poslovanja veoma je tesko predvidjeti sve izmjene u vezi sa pandemijom, kako i BiH tako i u inostranstvu.
S poštovanjem,
Putnička agencija Transturist Tuzla”- stoji u saopštenju Putnička agencija Transturist Tuzla