12 C
Tuzla
25.09.2022.

Tuzla servis – Dio Tuzle bez vode zbog radova

*** VODOVOD – Dio naselja Stupine bez vode, kao i ulice Stjepana Matijevića Solinjanina i VI Bosanske brigade bez vode zbog kvara, čija se sanacija očekuje tokom dana.
*** MUP TK – U protekla 24 sata javni red i mir narušen je dva puta, evidentirano je izvršenje dva krivična djela, dogodilo se devet saobraćajnih nesreća.
*** HITNA POMOĆ – U protekla 24 sata pruženo je 135 zdravstvenih usluga.
*** VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna jedinica Tuzla u protekla 24 sata imala je tri intervencije.
*** JKP KOMUNALAC – Od 21.09.2020. do 02.10.2020. godine planiran je pregled i čišćenje individualnih dimnjaka u naseljima Šićki Brod, Bukinje, Dobrnja i Mramor. Građani mogu zakazati termin na kontakt telefone: +387 62 000 522 i +387 61 918 934, ili putem e-maila: [email protected]
*** PORODILIŠTE – Rođeno je osam beba, pet dječaka i tri djevojčice.
*** MEĐUNARODNI AERODROM TUZLA – Svi odlazni i dolazni letovi odvijaju se po planu letenja.
*** OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE TUZLA – U protekla 24 sata nije bilo intervencija iz oblasti zaštite ljudi, ljudskih dobara i sredstava.
*** JKP “Saobraćaj i komunikacije” – U narednom periodu, a do okončanja radova na izmješanju elektronaponskih kablova, dolazit će do prekida u radu javne rasvjete na području koje gravitira raskrsnici magistralnog puta M-18 sa ulicama Zvonka Cerića, Husinske bune i Husinske partizanske čete.
*** TRANSFUZIOLOGIJA – Akcija dobrovoljnog darivanja krvi bit će organizovana za stanovnike Srebrenika (MZ Centar, G.Srebrenik, Rapatnica i Duboki Potok) u utorak

POSLJEDNJE DODANO