Tuzla servis – Letovi sa tuzlanskog aerodroma kasne zbog magle

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

*** VODOVOD – Uredno vodosnabdijevanje u svim gradskim i prigradskim naseljima.
*** MUP TK – U protekla 24 sata javni red i mir narušen je pet puta, evidentirano je izvršenje šest krivičnih djela, dogodilo se pet saobraćajnih nesreća.
*** HITNA POMOĆ – U protekla 24 sata pružene su 164 zdravstvene usluge.
*** VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna jedinica Tuzla u protekla 24 sata imala je tri intervencije.
*** JKP KOMUNALAC – Od 28.12.2020. do 10.01.2021. godine planiran je pregled i čišćenje individualnih dimnjaka MZ Solina i Dokanj. Građani mogu zakazati termin na kontakt telefone: +387 62 000 522 i +387 61 918 934, ili putem e-maila: [email protected]
*** PORODILIŠTE – Rođene su četiri bebe, dvije djevojčice i dva dječaka.
*** MEĐUNARODNI AERODROM TUZLA – Svi planirani dolazni i odlazni letovi odvijaju se po planu letenja, uz kašnjenja do sat vremena na pojedinim letovima.
*** OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE TUZLA – U protekla 24 sata nije bilo intervencija iz oblasti zaštite ljudi, ljudskih dobara i sredstava.
*** CENTRALNO GRIJANJE – Uredna isporuka toplinske energije.
*** JKP “Saobraćaj i komunikacije” – U narednom periodu, a do okončanja radova na izmještanju elektronaponskih kablova, dolazit će do prekida u radu javne rasvjete na području koje gravitira raskrsnici magistralnog puta M-18 sa ulicama Zvonka Cerića, Husinske bune i Husinske partizanske čete.
*** TRANSFUZIOLOGIJA – Akcija dobrovoljnog darivanja krvi bit će organizovana u utorak za stanovnike Doboj Istoka u “Plavoj zgradi” Velika Brijesnica od 09:30 do 11:30.