12.8 C
Tuzla
07.07.2022.

Tuzla servis – Najava prekida u vodosnabdijevanju

*** VODOVOD – Ulice: 17. Septembra, 1. Marta, Jusufa i Mevle Jakubovića, te dio ulica Vukovarska i Dine Hasića bez vodosnabdijevanja radi kvara na pumpnom postrojenju. Danas će doći do obustave vodosnabdijevanja u naselju Sepetari u periodu od 8 sati pa do završetka radova zbog radova na rekonstrukciji cjevovoda. Usljed radova doći će do otežanog odvijanja saobraćaja u naselju Slavinovići na dionici od semafora do policijske stanice Istok.
*** MUP TK – U protekla 24 sata javni red i mir narušen je tri puta, evidentirano je izvršenje osam krivičnih djela, dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda.
*** HITNA POMOĆ – U protekla 24 sata pruženo je 199 zdravstvenih usluga.
*** VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna brigada Tuzla u protekla 24 sata imala je dvije intervencije.
*** JKP KOMUNALAC – Odvoz smeća na području Grada Tuzla u ljetnom periodu vršiti će se od 06:00 sati. Dimnjačari JKP ”Komunalac” Tuzla do 04.07.2022. godine planirali su preglede i čišćenje individualnih dimnjaka u MZ G. Lipnica, S. Lipnica i Lipnica. Termin možete zakazati na kontakt telefone: +387 62 000 522 i +387 61 918 934, ili putem e-maila: [email protected]
*** PORODILIŠTE – U porodilištu UKC-a Tuzla rođene su četiri bebe, dvije djevojčice i dva dječaka. U privatnim porodilištima na području Tuzle nije bilo porođaja.
*** OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE TUZLA – U protekla 24 sata nije bilo intervencija iz oblasti zaštite ljudi, ljudskih dobara i sredstava.
*** TRANSFUZIOLOGIJA – Akciji dobrovoljnog darivanja krvi možete se odazvati svaki radni dan u Poliklinici za transfuziologiju JZU UKC Tuzla od 8 do 15 sati.
*** PANNONICA – Podaci nisu dostupni.

POSLJEDNJE DODANO