15 C
Tuzla
25.09.2022.

Tuzla servis – Pruženo 206 zdravstvenih usluga

*** VODOVOD – Zbog radova na cjevovodu doći će do obustave vodosnabdijevanja u Dobrnji i u ulici Alekse Šantića u periodu od 8 sati pa do završetka radova. Zbog radova na kanalizacionoj mreži, danas će doći do otežanog odvijanja saobraćaja u dijelu ulice Muhameda Hevaija Uskufija (od semafora kod Ekonomske škole do semafora kod zgrade Sodaso) u periodu od 8 sati do završetka radova. Uredno vodosnabdijevanje svih ostalih gradskih i prigradskih naselja na području Tuzle.
*** MUP TK – U protekla 24 sata javni red i mir narušen je tri puta, evidentirano je izvršenje šest krivična djela i dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda.
*** HITNA POMOĆ – U protekla 24 sata pruženo je 206 zdravstvenih usluga.
*** VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna brigada Tuzla u protekla 24 sata imala je pet intervencija.
*** JKP KOMUNALAC – Odvoz smeća na području grada Tuzla u ljetnom periodu vrši se od 06:00 sati. Dimnjačari JKP ”Komunalac” Tuzla do 25.07.2022. godine planirali su preglede i čišćenje individualnih dimnjaka u MZ Mramor, Dobrnja, Ljepunice i Dragunja. Termin možete zakazati na kontakt telefone: +387 62 000 522 i +387 61 918 934, ili putem e-maila: [email protected]
*** PORODILIŠTE – U porodilištu UKC-a Tuzla rođene su četiri bebe dva dječaka i dvije djevojčice. U privatnim porodilištima na području Tuzle nije bilo porođaja.
*** OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE TUZLA – U protekla 24 sata nije bilo intervencija iz oblasti zaštite ljudi, ljudskih dobara i sredstava.
*** TRANSFUZIOLOGIJA – Akciji dobrovoljnog darivanja krvi možete se odazvati svaki radni dan u Poliklinici za transfuziologiju UKC-a Tuzla od 8 do 15 sati.
*** PANNONICA – Podaci za 17.07.2022. – Podaci nisu dostupni.

POSLJEDNJE DODANO