6 C
Tuzla
29.02.2024.

Tuzla servis – Vatrogasci gasili kuću u Atik Mahali

*** VODOVOD – Uredno snabdijevanje vodom u svim gradskim i prigradskim naseljima.

*** MUP TK – U protekla 24 sata javni red i mir narušen je pet puta, evidentirano je izvršenje osam krivičnih djela, dogodilo se 13 saobraćajnih nesreća.

*** HITNA POMOĆ – U protekla 24 sata pruženo je 158 zdravstvenih usluga.

*** VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna jedinica Tuzla u protekla 24 sata imala je intervenciju na gašenju požara u ulici Atik Mahala.

*** JKP KOMUNALAC – Dimnjačarska služba vršit će čišćenje individualnih stambenih dimovodnih objekata koji koriste čvrsto i tečno gorivo za zagrijavanje u mjesnim zajednicama Kreka i Solana u periodu od 29. juna do 10. jula. Građani se mogu javiti i zakazati termin na kontakt telefone: 062/000-522 i 061/918-934, ili putem e-maila: [email protected].

*** MEĐUNARODNI AERODROM TUZLA – Let za Vaxjo Smaland koji je trebao krenuti u 12:25 sati kasni s polaskom iz tehničkih razloga.

*** OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE TUZLA – U protekla 24 sata nije bilo intervencija iz oblasti zaštite ljudi, ljudskih dobara i sredstava.

*** PORODILIŠTE – Podaci nisu dostupni

*** JKP ”PANNONICA” TUZLA – Podaci nisu dostupni.

*** TRANSFUZIOLOGIJA – Akciji dobrovoljnog darivanja krvi možete se odazvati svaki radni dan u Poliklinici za transfuziologiju JZU UKC Tuzla od 8 do 15 sati.

Vezane vijesti

TUZLA