23.9 C
Tuzla
21.06.2024.

Tuzlanski dani piva: Neno Belan napravio odličnu atmosferu, večeras slušamo Tropico band

Od 10. do 12. maja 2024. u Tuzli se održavaju Tuzlanski dani piva 2024. u organizaciji Turističke zajednice grada Tuzle i Grada Tuzla, a prva noć prošla je fantastično uz zabavu uz Nenu Belana & Fiumens u kojoj su uživali i najmlađi.
Tuzlanski dani piva 7 dan Neno Belan
Foto: Turistička zajednica grada Tuzla/ Denis Hisari
Tuzlanski dani piva su dio manifestacije „Proljeće u Tuzli“ koja se realizuje u partnerstvu sa Bingo Group d.o.o. Tuzla i Udruženjem obrtnika Tuzla, a čiju realizaciju podržavaju JKP „Saobraćaj i komunikacije“ d.o.o. Tuzla, JKP „Komunalac“ d.o.o. Tuzla, JU Centar za kulturu Tuzla i druge javne ustanove i javna preduzeća Grada Tuzla.
Tuzlanski dani piva 5 dan Neno Belan
Foto: Turistička zajednica grada Tuzla/ Denis Hisari
“Prva noć “Tuzlanskih dana piva” započela je uz Nenu Belana i njegovu “Fiumens”ekipu, koji su nam priredili fantastičan koncert na Trgu slobode. Noć prepuna emocija, lijepih pjesama i radosti. Trg je noćas bio preplavljen lijepih notama, a sutra nastavljamo uz Tropico Bend, vidimo se u isto vrijeme na istom mjestu.” – saopćili su iz Turističke zajednice Tuzla, uz poziv i na večerašnje druženje.
Večeras na Trgu slobode na Tuzlanskim dnaima piva nastupit će Tropico band. Kao što su istakli i iz Turističke zajednice, “Vidimo se večeras”.

Vezane vijesti

TUZLA