6 C
Tuzla
14.04.2024.

U programu TV Slon od utorka počinje serijal REIMAGINE TALKS

UNICEF u Bosni i Hercegovini prateći globalnu Reimagine kampanju, realizuje REIMAGINE TALKS – seriju sedmičnih  live epizoda tokom kojih će učesnici razgovarati o temama važnim #ZaSvakoDijete.

RTV Slon kao društveno odgovorna medijska kuća odlučila je dati podršku ovoj kampanji,  a Reimagine Talks teme epizoda koje ćete moći gledati svakog utorka u programu Tv slon extra od 21:10 su: Mentalno zdravlje, Obrazovanje, Perspektive, Aktivizam, Muzika, Čist vazduh, Radio/TV, Online život, Inkluzija.

Prva epizoda – Mentalno zdravlje, tokom koje će razgovarati psiholog Ivana Zečević i poznati YouTuber Adnan Cerić – CeriX, biće emitovana 23.03.2021. godine u programu Tv slon extra.

Ivana i Cerix će razgovarati o tome šta su osjećanja, kakva iskustva ima kakve i razgovore sa svojim pratiocima je vodio Cerix, u kojim situacijama djeca i mladi treba da potraže pomoć, od koga ali i kako roditelji mogu da prepoznaju i da se nose sa izazovima modernog odrastanja.

Reimagine kampanjom UNICEF širom svijeta nastavlja pomagati oporavku najugroženije djece i njihovih porodica – pogođenih pandemijom COVID-19, prikupljanjem sredstava, komunikacijom, zagovaranjem, psihološkom podrškom i konačno, udruživanjem pristalica/pratilaca i partnera uz uvjerenje da zajedno možemo osmisliti bolji svijet za djecu.

Vezane vijesti

TUZLA