2.8 C
Tuzla
18.04.2024.

U utorak se zatvara Prvi kućni sajam Kovan 2020. godine, iskoristite akcijske cijene i učestvujte u nagradnoj igri (FOTO)

U gračaničkoj firmi KOVAN u toku je Prvi kućni sajam Kovan 2020. Ova gračanička firma je poznata po svom poslovnom duhu i privrednom angažmanu, pa je tako u specifično doba, prva organizirala privrednu manifestaciju ovog tipa u namjeri da ostane bilsko sa svojim potrošačima i poslovnim partnerima.

U spečifičnim uvjetima poslovanja i življena.

KUĆNI SAJAM KOVAN 2020. traje još nekoliko dana, a zatvara se u utrak, 06.07.2020.godine. Zainteresiranim se posjetiocima nude brojne pogodnosti kupovine od popusta na čuveni EKOLINE KOVAN program kotlova i kamina na pelet do akcijskih cijena i mogućnosti učečća u nagradnoj igri sa vrijednim nagradnim fondom i glavnom nagradom – kotao na pelet.

Pored neposrednih kontakata sa potrošačima, a koji se provode uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, budući da je sigurnost radnika ali i posjetilaca na prvom mjestu, održavaju se i B2B susreti sa svim zainteresiranim poslovnim partnerima.

KOVAN M.I. doo Gračanica je proizvođač postrojenja za proizvodnju peleta a  jedini je  zastupnik svjetski renomiranih proizvođača Siemens, Bruks, Andritz za region, u prodaji elektromotornih pogona, mašina za usitnjavanje drveta (drobilica)  i pelet presa.

Ova privredna kompanija raspolaže proizvodnim kapacitetiuma i tehnološki naprednom opremom za rezanje, savijanje metala, zavarivanje pozicija. Usluge izrade metalnih pozicija, sklopova i podsklopova u okviru dugoročnih kooperantskih ugovora KOVAN MI doo vrši sa mnoge evropske kompanije u Austriji, Švicarskoj, Njemačkoj, Norveškoj, Sloveniji.

Zaista jedna respektabilna kompanija sa reprezentativnim programom roba i usluga koje vrijedi pogledati u toku Kućnog Sajma u Gračanica, a o čijem se kvalitetu nadaleko priča.

Vezane vijesti

TUZLA