11.7 C
Tuzla
23.04.2024.

Vega Mix Sanitacija – Odaberite profesionalan tim za sanitaciju

Kada su sanitarni standardi u našim kućama, firmama, kancelarijma i drugim prostorijama neophodni, onda njihovo provođenje treba biti imperativ, a ukoliko ste vi u situaciji kada vam treba pomoć oko provođenja sanitacije stručnjaci su tu da pomognu.

Kompanija koja se, između ostalog bavi i provođenjem sanitacije, Vega-Mix Sanitacija d.o.o. Tuzla, osnovana je 2012. godine, a nalazi se na adresi ul. Rudarska broj 61, Tuzla i djeluje u sklopu grupacije Vega-Mix d.o.o. Živinice.

Vega-Mix Sanitacija d.o.o. je specijalizirano preduzeće za pružanje svih vrsta usluga iz sanitarne oblasti a to su dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija.

Dezinfekcija je postupak uništavanja patogenih (štetnih) mikroorganizama na tijelu i na predmetima.

Dezinsekcija je postupak uništavanja kukaca koji prenose bolesti, dok deratizacija predstavlja uništavanje glodavaca.

Ove mjere provode se zbog sprječavanja nastanka i širenja zaraznih bolesti.

Kadrovska struka, tehnička opremljenost i raznovrsnost primjene ekološki prihvatljivih preparata u borbi protiv svih oblika štetočina omogućava nam nesmetano djelovanje u svim uslovima i na svim udaljenostima, pa iz tog razloga nam sve relevantne kompanije ukazuju povjerenje.

Firma Vega-Mix Sanitacija opremljena je najsavremenijom tehnologijom za izvršavanje svojih usluga te potrebnim kadrom za tu vrstu djelatnosti, naš tim broji 10 stalno zaposlenih uposlenika među kojima su sanitarni inžinjeri i sanitarno-ekološki tehničari.

Sve potrebne informacije možete dobiti putem emaila [email protected] ili putem kontakt telefona:035 310-561 i 035 310 560 

Vezane vijesti

TUZLA